Ухвала
від 27.02.2024 по справі 723/720/24
СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Справа № 723/720/24

Провадження № 2-о/723/1356/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

27 лютого 2024 року м.Сторожинець

Суддя Сторожинецького районного суду Чернівецької області, Бужора В.Т. перевіривши матеріали за заявою Комунального закладу «Попаснянський обласний психоневрологічний інтернат» що знаходиться в смт.Красноїльськ, вул. Штефана чел Маре, 173, Чернівецького району, Чернівецької області заінтересована особа: орган опіки та піклування Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області, що знаходиться за адресою: смт.Красноїльськ, вул. Штефана чел Маре, 157, ОСОБА_1 про визнання громадянина недієздатним,-

встановив:

До Сторожинецького районного суду надійшла заява Комунального закладу«Попаснянський обласнийпсихоневрологічний інтернат»про визнання громадянинанедієздатним.

Відповідно до ч. 3ст. 294 ЦПК Українисправи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені цим розділом.

Заява складена відповідно до вимог ст. ст.175,177 ЦПК Українита підсудна Сторожинецькому районному суду Чернівецької області.

Згідно з ч. 1ст. 187 ЦПК України, за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченомустаттею 185 цього Кодексу.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.175,177,187,258,260,293,353 ЦПК України, -

постановив:

Відкрити провадження у справі за заявою Комунального закладу «Попаснянський обласний психоневрологічний інтернат» заінтересована особа: орган опіки та піклування Красноїльської селищної ради Чернівецького району Чернівецької області, ОСОБА_1 про визнання громадянина недієздатним.

Розгляд справи провести в порядку окремого провадження.

Призначити судове засідання по справі на 28березня 2024року о11годині 30хвилин в приміщенні Сторожинецького районного суду, за адресою м. Сторожинець, Чернівецької області, вул. Гвардійська, 9А.

Заінтересованим особам разом з копією ухвали про відкриття провадження у справі одночасно надіслати копію заяви та доданих до неї документів.

Роз`яснити заінтересованим особам їх право в п`ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження подати до суду пояснення щодо заяви. Копія пояснення, щодо заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) пояснень до заяви до суду.

Про судове засідання повідомити присяжних Шкробанець В.Л. та Адамович Е.І.

Учасники справи можуть отримати інформацію по даній справі на офіційному вебпорталі судової влади України за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала окремо від рішення суду може бути оскаржена в апеляційному порядку лише щодо порушення правил підсудності. В іншій частині заперечення на ухвалу може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Сторожинецького районного суду Василь Бужора

Дата ухвалення рішення27.02.2024
Оприлюднено04.03.2024
Номер документу117334449
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —723/720/24

Ухвала від 28.03.2024

Цивільне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Бужора В. Т.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Бужора В. Т.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Бужора В. Т.

Ухвала від 27.02.2024

Цивільне

Сторожинецький районний суд Чернівецької області

Бужора В. Т.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні