Ухвала
від 20.02.2024 по справі 873/30/24
ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ПІВНІЧНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

вул. Шолуденка, буд. 1, літера А, м. Київ, 04116 (044) 230-06-58 inbox@anec.court.gov.ua

УХВАЛА

"20" лютого 2024 р. Справа№ 873/30/24

Північний апеляційний господарський суд

суддя: Майданевич А.Г.

розглянувши клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «НОР-ЕСТ АГРО» адвоката Вонтлаба Василя Васильовича про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

при розгляді заяви Товариства з обмеженою відповідальністю «НОР-ЕСТ АГРО»

про видачу виконавчого документа на примусове виконання рішення Постійно діючого Третейського суду при Асоціації українських банків від 26.01.2024

у справі №89/23 (суддя Оберемко Р.А.)

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «НОР-ЕСТ АГРО»

до 1)Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Войтовське»

2)Товариства з обмеженою відповідальністю «Армійське агро»

про стягнення заборгованості

ВСТАНОВИВ:

У провадженні судді Майданевича А.Г. перебуває заява Товариства з обмеженою відповідальністю «НОР-ЕСТ АГРО» про видачу виконавчого документа на примусове виконання Постійно діючого Третейського суду при Асоціації українських банків від 26.01.2024 у справі №89/23, розгляд якої призначено на 04.03.2024 об 09:40.

14.02.2024 через електронну пошту Північного апеляційного господарського суду від представника Товариства з обмеженою відповідальністю «НОР-ЕСТ АГРО» адвоката Вонтлаба Василя Васильовича, надійшло клопотання про проведення судового засідання призначеного на 04.03.2024 об 09:40 в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч.ч. 1-5 ст. 197 Господарського процесуального кодексу України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Розглянувши клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «НОР-ЕСТ АГРО» адвоката Вонтлаба Василя Васильовича, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, враховуючи наявність технічної можливості проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду із використанням власних технічних засобів заявника, суд дійшов висновку про можливість задоволення клопотання та проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програмного забезпечення "EasyCon".

Керуючись ст.ст. 197, 234 Господарського процесуального кодексу України, Північний апеляційний господарський суд

У Х В А Л И В:

1.Клопотання представника Товариства з обмеженою відповідальністю «НОР-ЕСТ АГРО» адвоката Вонтлаба Василя Васильовича, про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

2.Судове засідання по справі № 873/30/24 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду відбудеться 04.03.2024 року о 09 год 40 хв в приміщенні Північного апеляційного господарського суду за адресою: 04116, м. Київ, вул. Шолуденка, 1, літера А. (зал судових засідань № 13).

3.Особа, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду: представник Товариства з обмеженою відповідальністю «НОР-ЕСТ АГРО» адвокат Вонтлаб Василь Васильович (електронна пошта - ІНФОРМАЦІЯ_1 , контактний номер телефону: НОМЕР_1 )

Попередити сторін, що відповідно до ч. 5 ст. 197 ГПК України ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

4.Відеоконференція буде проведена за допомогою додатку Easycon, який може бути встановлений за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

5.Попередити представників позивача, що відповідно до Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання за участі сторін поза межами приміщення суду, він зобов`язаний:

- зайти та авторизуватись в Системі "EasyCon" за 10 хвилин до початку судового засідання;

- активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку;

- очікувати запрошення секретаря до участі у судовому засіданні.

6.Для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції сторонам необхідно використовувати комп`ютерну техніку або смартфони з доступом в мережу Інтернет, які дозволяють передавати аудіосигнал та відеозображення.

7.На початку судового засідання учасник, що бере участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, за потреби, на вимогу головуючого судді повинен показати оригінал паспорту або іншого документу, що посвідчує його особу, на сторінці з фотографією в камеру та оригінали документів, які підтверджують його повноваження на представництво.

8.Попередити сторони про необхідність забезпечення участі у конференції з приміщення, яке б виключало наявність сторонніх звуків (шуму) та в охайному вигляді.

9.Всі документи (заяви, клопотання, скарги, відзиви тощо) подаються через систему "Електронний суд" із застосуванням кваліфікованого електронного підпису після реєстрації своїх офіційних електронних адрес в Єдиній судовій інформаційно-телекомунікаційній системі. Для осіб, які зареєстровані в системі "Електронний суд", повідомлення, повістки, судові рішення та інші процесуальні документи надсилаються в електронному вигляді автоматично.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями Північного апеляційного господарського суду та оскарженню не підлягає.

Суддя А.Г. Майданевич

Дата ухвалення рішення20.02.2024
Оприлюднено04.03.2024
Номер документу117337070
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —873/30/24

Ухвала від 22.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Судовий наказ від 15.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Судовий наказ від 15.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Судовий наказ від 15.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 03.04.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 04.03.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 20.02.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

Ухвала від 12.02.2024

Господарське

Північний апеляційний господарський суд

Майданевич А.Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні