Ухвала
від 04.03.2024 по справі 713/174/24
ВИЖНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 713/174/24

Провадження №2/713/136/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

04.03.2024 м. Вижниця

Вижницький районнийсуд ускладі головуючогосудді ОсокінаА.Л.,за участюсекретаря КолотилоМ.М.,розглянувши упідготовчому судовомузасіданні питаннящодо можливостіпризначення судовогорозгляду посуті цивільноїсправи запозовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав, третя особа: виконком Вашківецької міської Вижницького району ради як орган опіки та піклування,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся в суд з позовом до ОСОБА_2 , про позбавлення батьківських прав третя особа: виконком Вашківецької міської Вижницького району ради як орган опіки та піклування.

Позивач та його представник в підготовче судове засідання не з`явились, надали заяву про розгляд справи у їх відсутності, позовні вимоги підтримують.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явилися, причини неявки суду не повідомили, хоча про час та місце розгляду справи належним чином був повідомлений шляхом направлення по зареєстрованому місцю проживання копії позовної заяви з додатками, ухвали про відкриття провадження та повістки про виклик.

Третя особа в підготовче судове засідання свого представника не направили, надала суду заяву про розгляд справи у відсутності свого представника, та подали висновок органу виконком Вашківецької міської ради Вижницького району як органу опіки та піклування про вирішення спору.

Суд знаходить можливим провести підготовче судове засідання у відсутності сторін.

Судом встановлено, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, процесуальних дій вчиняти не потрібно. Позивач позов підтримав та не заперечував проти закриття підготовчого розгляду, а тому справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

Таким чином, в підготовчому засіданні, судом, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку, обмірковано всі питання визначені ч.2 ст.197 ЦПК України і встановлено, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 2 ст.200 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав, третя особа: виконком Вашківецької міської ради Вижницького району як орган опіки та піклування.

Призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на

09:00год. 03.04.2024 року

в приміщені Вижницького районного суду Чернівецької області за адресою: 59200, м.Вижниця вул.Українська,13.

Про день, час і місце проведення судового розгляду повідомити учасників у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Андрій ОСОКІН

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено05.03.2024
Номер документу117394151
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —713/174/24

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

ОСОКІН А. Л.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

ОСОКІН А. Л.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

ОСОКІН А. Л.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

ОСОКІН А. Л.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

ОСОКІН А. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні