Ухвала
від 04.03.2024 по справі 565/1242/23
КУЗНЕЦОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 565/1242/23

Провадження № 2/565/24/24

У Х В А Л А

04 березня 2024 року м.Вараш

Кузнецовський міський суд Рівненської області в складі:

головуючого судді Незнамової І.М.,

з участю: секретаря судового засідання Нафєєвої Н.В.,

представника позивача Заєць В.В.,

відповідачки ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі судових засідань Кузнецовського міського суду Рівненської області цивільну справу за позовом Адвокатського об`єднання «Удовиченко і партнери» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по оплаті послуг з правничої допомоги,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Кузнецовського міського суду Рівненської області перебуває цивільна справа за позовом Адвокатського об`єднання «Удовиченко і партнери» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по оплаті послуг з правничої допомоги.

Від відповідачки ОСОБА_1 до суду надійшло клопотання про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачки - адвоката Ширко Марину Романівну.

У судовому засіданні відповідачка ОСОБА_1 клопотання про залучення до участі у справі третьої особи підтримала, просила залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачки - адвоката Ширко Марину Романівну, оскільки прийняте судом рішення може вплинути на права та обов`язки адвоката Ширко Марини Романівни.

У судовому засіданні представник позивача - Адвокатського об`єднання«Удовиченко іпартнери» -Заєць В.В. заперечувалащодо клопотаннявідповідачки ОСОБА_1 про залучення до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачки - адвоката Ширко Марину Романівну.

Згідно ч.1 ст.53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Відповідно до ч.ч.6,7 ст.53 ЦПК України, треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановленістаттею 43цього Кодексу. Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

Враховуючи те, що рішення у справі може вплинути на права та обов`язки адвоката Ширко Марини Романівни, суд вважає за доцільне залучити до участі у справі, як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачки - адвоката Ширко Марину Романівну (33013, м.Рівне, вул.Кавказька, буд.№3, оф.№307).

На підставі наведеного та керуючись ст.53ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання відповідачки ОСОБА_1 , задовольнити.

Залучити адвоката Ширко Марину Романівну в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачки, до участі у справі за позовом Адвокатського об`єднання «Удовиченко і партнери» до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості по оплаті послуг з правничої допомоги.

Третя особа у п`ятиденний строк із дня вручення ухвали має право подати письмові пояснення у відповідності дост.181 ЦПК України.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог, має процесуальні права і обов`язки, встановленістаттею 43 цього Кодексу.

Призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на 10 год. 00 хв. 04 квітня 2024 року.

Ухвала окремому оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвалу можуть бути включені в апеляційну скаргу на рішення суду.

Головуючий суддя І.М.Незнамова

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117397628
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості по оплаті послуг з правничої допомоги

Судовий реєстр по справі —565/1242/23

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Незнамова І.М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Незнамова І.М.

Ухвала від 23.01.2024

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Незнамова І.М.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Незнамова І.М.

Ухвала від 28.08.2023

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Незнамова І.М.

Ухвала від 03.08.2023

Цивільне

Кузнецовський міський суд Рівненської області

Незнамова І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні