Ухвала
від 04.03.2024 по справі 635/2183/24
ХАРКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 635/2183/24

Провадження по справі № 2/635/2347/2024

У Х В А Л А

про відкриття провадження по справі

04 березня 2024 року смт. Покотилівка Харківського району Харківської області

Суддя Харківського районного суду Харківської області Лук`яненко С.А., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Служба усправах дітейпо м.ПівденнеХарківського районуХарківської області,Південноміська радаХарківського районуХарківської області про виключення відомостей про батька з актового запису про народження дитини,

позивач ОСОБА_1 , місце проживання (перебування): АДРЕСА_1 ;

відповідач ОСОБА_2 , зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування): АДРЕСА_2 , місце проживання: АДРЕСА_3

третя особа Служба у справах дітей по м.Південне Харківського району Харківської області, місцезнаходження: Харківська область, Харківський район, м.Південне, вул.Гагаріна, 82, каб.11

третя особа Південноміська рада Харківського району Харківської області, місцезнаходження: Харківська область, Харківський район, м.Південне, вул.Гагаріна, 82,

В с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_1 пред`явив до суду позов до ОСОБА_2 , треті особи: Служба у справах дітей по м.Південне Харківського району Харківської області, Південноміська рада Харківського району Харківської області, яким просить зобов`язати Південноміську раду Харківського району Харківської області виключити відомості про ОСОБА_1 як батька з актового запису про народження дитини ОСОБА_3 .

Подана до суду позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України, підсудна Харківському районному суду Харківської області.

Підстав для повернення позовної заяви чи передачі за підсудністю, відмови у відкритті провадження при відкритті провадження судом не встановлено.

Враховуючи, що позовні вимоги виникають з сімейних відносин, відповідно до вимог ч.4 ст.274ЦПК України справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст.174-177, 184-187 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи: Служба усправах дітейпо м.ПівденнеХарківського районуХарківської області,Південноміська радаХарківського районуХарківської області про виключення відомостей про батька з актового запису про народження дитини.

Розгляд справи здійснювати в порядку загального позовного провадження.

Призначити проведення підготовчого засідання 29 березня 2024 року на 11 годину 30 хвилин.

В підготовче засідання викликати сторони.

Відповідач має право протягом 15 днів з дня отримання копії ухвали, копії позовної заяви та доданих до неї документів надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову та позивачу - копію відзиву та доданих до нього документів.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: hr.hr.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя С.А.Лук`яненко

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено06.03.2024
Номер документу117417658
СудочинствоЦивільне
Сутьнародження дитини, позивач ОСОБА_1 , місце проживання (перебування): АДРЕСА_1 ; відповідач ОСОБА_2 , зареєстроване у встановленому законом порядку місце проживання (перебування): АДРЕСА_2 , місце проживання: АДРЕСА_3

Судовий реєстр по справі —635/2183/24

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 29.03.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Лук'яненко С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні