Ухвала
від 05.03.2024 по справі 336/1880/24
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

ЄУН: 336/1880/24

Провадження №: 2/336/1559/2024

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

05 березня 2024 року м. Запоріжжя

Суддя Шевченківськогорайонного суду м.Запоріжжя Боєв Є.С., розглянувши позовну заяву адвоката Романька Василя Михайловича, який діє інтересах позивача ОСОБА_1 до Комишувської селищної ради про визнання припиненим право оренди за договором оренди земельної ділянки,-

ВСТАНОВИВ

До Шевченківського районного суду м. Запоріжжя надійшов вказаний позов.

Позов поданий з дотриманням територіальної (в силу ч.1 ст.30 ЦПК України), юрисдикційної підсудності та відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України.

Дана справа підпадає під ознаки малозначної справи, визначені ч.6 ст.19 ЦПК України.

Враховуючи наведене, суд вважає за можливе розглядати справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187,277,279,353 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадженняпо цивільнійсправі запозовом адвоката Романька Василя Михайловича, який діє інтересах позивача ОСОБА_1 до Комишувської селищної ради про визнання припиненим право оренди за договором оренди земельної ділянки

Призначити справу до розгляду в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (сторін) сторін в приміщенні Шевченківського районного суду м. Запоріжжяза адресою: м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 117А, каб. 22.

Відповідно до ст. 187 ч. 2 ЦПК Українизазначаються наступні відомості:

Позивач ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 та проживає за адресою: АДРЕСА_2 ; РНОКПП НОМЕР_1 .

Відповідач Комишуваська селищна рада, знаходиться за адресою: Запорізька область, Запорізький район, с. Комишуваха, вул. Б. Хмельницького, буд.49; ЄДРПОУ 24912390.

Повідомити відповідача про право протягом п`ятнадцяти календарних днів з дня отримання копії ухвали суду про відкриття провадження подати до суду відзив на позовну заяву, в якому викласти заперечення проти позову. До відзиву мають бути докладені документи, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Повідомити позивача про право подати до суду відповідь на відзив відповідача на позовну заяву, в якій позивач має викласти свої пояснення, міркування та аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення. Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив відповідача протягом п`яти календарних днів з дня отримання відзиву відповідача на позовну заяву, до якої мають бути докладені документи, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються посилання позивача, та документи, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до неї доказів іншим учасникам справи.

Аналогічні строк і умови встановити відповідачу для надання заперечень.

Повідомити учасникам справи, що інформацію щодо справи, що розглядається, вони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за наступною веб-адресою сторінки https://court.gov.ua/fair/.

Надіслати копії ухвали учасникам справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, крім позивача, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Є.С.Боєв

Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу117433604
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання припиненим право оренди за договором оренди земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —336/1880/24

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Боєв Є. С.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м. Запоріжжя

Боєв Є. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні