Ухвала
від 13.12.2023 по справі 944/1493/20
ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 944/1493/20

Провадження №2/944/118/24

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду

13.12.2023 рокум.Яворів

Яворівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді - Колтуна Ю.М.

з участю секретаря судового засідання Романик Н.Я.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні, у залі суду, у м.Яворові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 доЯворівської міськоїради Львівськоїобласті,Яворівської районноїдержавної адміністраціїЛьвівської області,Головного управлінняДержгеокадастру уЛьвівській області,Головного управлінняДержгеокадастру уХарківській області, ДП «ЛісиУкраїни»,про визнанняправа власностіна нерухомемайно впорядку спадкування,

в с т а н о в и в:

позивачі ОСОБА_1 та ОСОБА_2 звернулися до суду із зазначеним позовом.

17.01.2022 суддею Яворівського районного суду Львівської області Колтуном Ю.М. винесено ухвалу про прийняття даної справи до свого провадження та проведення судового розгляду справи за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче судове засідання.

В підготовче судове засідання позивачі не з`явилися, хоч про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, у матеріалах справи наявна заява про розгляд справи за їх відсутності, просять задовольнити позовні вимоги.

Представник позивачів подав клопотання про проведення судового засідання без його участі та без участі його довірителів, позовні вимоги підтримав в повному обсязі.

Представник відповідача Яворівської міської ради до суду не з`явився, скерував клопотання про розгляд справи без його участі, при розгляді справи покладається на розсуд суду.

Представник відповідача Яворівської райдержадміністрації до суду не з`явився, направивши листа про розгляд справи без його участі. Окрім цього до суду подав повідомлення, в якому зазначив, що є неналежним відповідачем по справі.

Представник відповідачаГУ Держгеокадаструу Харківськійобласті досуду подавклопотання вякому просив судові засідання проводити без йогоучасті з урахуванням правової позиції, у раніше поданому відзиві.

Представники відповідачів ГУ Держгеокадастру у Львівській областіта ДП «Ліси України» до суду не з`явилися, хоч про дату та місце розгляду справи належним чином сповіщені, про причини неявки суд не повідомили.

За таких обставин, суд розглянув справу за відсутності учасників судового провадження на підставі наявних у справі доказів, як передбачено ч.3 ст. 223 ЦПК України.

Відповідно до ч. 2 ст.247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч.2 ст.197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Згідно з п.15 ч.2ст.197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

За таких обставин, оскільки до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті вчинено всі необхідні процесуальні дії, підготовче провадження слід закрити та призначити справу до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст.197,200,211,258-261 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Яворівської міської ради Львівської області, Яворівської районної державної адміністрації Львівської області, Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Головного управління Держгеокадастру у Харківській області, ДП «Ліси України», про визнання права власності на нерухоме майно в порядку спадкування.

Призначити справудо судовогорозгляду посуті увідкритому судовомузасіданні уприміщенні Яворівськогорайонного судуЛьвівської області(м.Яворіввул.Будівельна,5,другий поверхзал №4)на 11 год. 00 хв. 23.02.2024.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя Ю.М. Колтун

Дата ухвалення рішення13.12.2023
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу117434911
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнанняправа власностіна нерухомемайно впорядку спадкування

Судовий реєстр по справі —944/1493/20

Ухвала від 13.12.2023

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Колтун Ю. М.

Рішення від 23.02.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Колтун Ю. М.

Ухвала від 11.05.2022

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Колтун Ю. М.

Постанова від 17.01.2022

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Колтун Ю. М.

Постанова від 13.09.2021

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

Постанова від 27.07.2021

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

Постанова від 19.02.2021

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

Постанова від 15.09.2020

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

Ухвала від 24.04.2020

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

Ухвала від 23.03.2020

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Кондратьєва Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні