Ухвала
від 06.03.2024 по справі 551/156/24
ШИШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 551/156/24

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

06 березня 2024 року селище Шишаки

Шишацький районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Рябченка В.В., розглянувши в порядку письмового провадження в приміщенні суду в селищі Шишаки Миргородського району Полтавської області клопотання представника позивача - адвоката Зіменко О.В. про проведення засідання в режимі відео конференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до відповідача 1 - Шишацький відділ державної виконавчої служби у Миргородському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), відповідача 2 - Кредитна спілка військовослужбовців та працівників правоохоронних органів «Офіцерська кредитна спілка», про зняття арешту шляхом припинення запису про обтяження,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Шишацького районного суду перебуває вищезазначена цивільна справа, судове засідання по якій призначено на 14:00 год. 11 березня 2024 року.

Від представника позивача адвоката Зіменко Олени Володимирівни надійшло клопотання про проведення судового засідання по даній справі в режимі відеоконференції з Вільнянським районним судом Запорізької області.

Згідно ч.1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відео конференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 8 вказаної статті копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відео конференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відео конференції.

Таким чином, з метою сприяння учасникам справи у доступі до правосуддя, суд вважає необхідним заявлене клопотання задовольнити.

На підставі вищевикладеного, керуючись вимогами ст. 212 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача адвоката Зіменко Олени Володимирівни про проведення засідання в режимі відео конференції задовольнити.

Судове засідання у цивільній справі за позовом позовом ОСОБА_1 до відповідача 1 - Шишацький відділ державної виконавчої служби у Миргородському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), відповідача 2 - Кредитна спілка військовослужбовців та працівників правоохоронних органів «Офіцерська кредитна спілка», про зняття арешту шляхом припинення запису про обтяження провести в режимі відео конференції з Вільнянським районним судом Запорізької області.

Доручити Вільнянському районному суду Запорізької області:

- забезпечити належний відео зв`язок з Шишацьким районним судом Полтавської області в період часу з 14-00 год. до 17-00 год. 11 березня 2024 року з одного зі спеціально обладнаних для цього приміщень суду;

- перевірити явку учасників справи, встановити їх особи та перевірити повноваження представників.

Копію ухвали направити учасникам справи до відома та до Вільнянського районного суду Запорізької області для виконання.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання суддею є остаточною та оскарженню не підлягає.

Головуючий, суддя В. В. Рябченко

Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу117459662
СудочинствоЦивільне
Сутьобтяження

Судовий реєстр по справі —551/156/24

Рішення від 01.04.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні