Ухвала
від 11.03.2024 по справі 551/156/24
ШИШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 551/156/24

Провадження № 2/551/78/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 березня 2024 року селище Шишаки

Шишацький районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Рябченка В.В., при секретарі Кирді Н.М., з участю представника позивача ОСОБА_1 адвоката Зіменко О.В., ( приймає участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції з Вільнянського районного суду Запорізької області), розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі засідань Шишацького районного суду Полтавської області, в селищі Шишаки Миргородського району Полтавської області, в режимі відеоконференції, цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Шишацького відділу державної виконавчої служби у Миргородському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Кредитної спілки військовослужбовців та працівників правоохоронних органів « Офіцерська кредитна спілка», про зняття арешту шляхом припинення запису про обтяження, -

В С Т А Н О В И В:

Позивачка ОСОБА_1 , 07.02.2024 року, звернулася в Шишацький районний суд Полтавської області з позовом до відповідачів з зазначеними позовними вимогами

Ухвалою судді Шишацького районного суду Полтавської області від 14 лютого 2024 року було відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження і призначено підготовче судове засідання на 14-00 годин 11 березня 2024 року.

В підготовчому судовому засіданні представник позивачки ОСОБА_1 - адвокат Зіменко О.В. підтримала позовні вимоги позивачки з підстав, викладених у позовній заяві.

Представник відповідача 1 - Шишацького відділу державної виконавчої служби у Миргородському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції в підготовче судове засідання не з`явився, начальник відділу Гордієнко А.М. звернулася до суду з клопотанням про розгляд справи без участі представника відділу, заперечення на позовну заяву ОСОБА_1 відсутні.

Представник відповідача 2 - Кредитної спілки військовослужбовців та працівників правоохоронних органів « Офіцерська кредитна спілка», в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, місце і час проведення підготовчого судового засідання повідомлений своєчасно у встановленому порядку, про причини неявки суд не повідомив, відзив на позов не надав.

Враховуючи вищевикладене, приймаючи до уваги, що спір між сторонами не врегульовано, суд прийшов до висновку, що є всі правові підстави для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні..

Керуючись ст.ст. 193, 197,198,258,260,261,353 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Шишацького відділу державної виконавчої служби у Миргородському районі Полтавської області Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Кредитної спілки військовослужбовців та працівників правоохоронних органів « Офіцерська кредитна спілка», про зняття арешту шляхом припинення запису про обтяження і призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі засідань Шишацького районного суду Полтавської області за адресою: селище Шишаки Миргородського району Полтавської області, вулиця Соборності, 6 на 13-00 годин 01 квітня 2024 року.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвалу оголосити в судовому засіданні.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий, суддя В. В. Рябченко

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117557169
СудочинствоЦивільне
Сутьобтяження

Судовий реєстр по справі —551/156/24

Рішення від 01.04.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 14.02.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні