Ухвала
від 05.03.2024 по справі 451/33/24
РАДЕХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

судового засідання

05 березня 2024 рокуСправа №451/33/24 Провадження № 2/451/116/24

Радехівський районний суд Львівської області

в складі головуючого судді Семенишин О.З.

секретаря судового засідання Федорук І.Б.,

з участю представника позивача ОСОБА_1 ,

представника відповідача ОСОБА_2

розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Радехів цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Філії «Радехівський райавтодор» про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, компенсації за невикористані дні відпустки, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні,

УСТАНОВИВ:

представник позивача ОСОБА_1 подав суду клопотання про залучення до участі у справі в якості відповідача Дочірнє підприємство «Львівський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» та змінення статусу відповідача Філії «Радехівський райавтодор» і залучення його у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача. Крім цього, представник позивача Слободян В.С. подав суду на розгляд заяву про зміну (уточнення) позовних вимог, які підтримав у судовому засіданні.

Представник відповідача ОСОБА_2 не заперечував щодо задоволення клопотання.

Згідно із частинами 2, 4 статті 51 ЦПК України, якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі. Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала. За клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розгляд справи починається спочатку.

Відповідно до частин 4, 5 статті 53 ЦПК України у заявах про залучення третіх осіб і в заявах третіх осіб про вступ у справу на стороні позивача або відповідача зазначається, на яких підставах третіх осіб належить залучити до участі у справі. Про залучення третіх осіб до участі у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначає, на які права чи обов`язки такої особи та яким чином може вплинути рішення суду у справі.

Враховуючи вищевказане, суд вважає, що клопотання представника позивача про зміну статусу відповідача і залучення його у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача та залучення до участі у справі належного відповідача по справі підлягає до задоволення, а заяву про зміну (уточнення) позовних вимог необхідно прийняти до розгляду.

За змістом статей 223 та 240 ЦПК України є підстави для відкладення відкритого судового засідання.

Керуючись ст. 51, 53, 223, 240, 247, 258-261, 353 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

клопотання представника позивача задовільнити.

Замінити Філію «Радехівський райавтодор» на належного відповідача Дочірнє підприємство «Львівський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України».

Залучити у якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача Філію «Радехівський райавтодор».

Заяву представника позивача про зміну (уточнення) позовних вимог прийняти до розгляду.

Судове засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Дочірнього підприємства «Львівський облавтодор» Відкритого акціонерного товариства «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Філія «Радехівський райавтодор», про стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, компенсації за невикористані дні відпустки, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, відкласти на 21 березня 2024 року о 15 годині 30 хвилин.

Копію ухвали, уточнену позовну заяву з додатками до неї направити відповідачу, третій особі, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, для відома.

В судове засідання викликати учасників провадження.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://rh.lv.court.gov.ua/sud1317/.

Головуючий суддя Семенишин О. З.

Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу117462213
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати, компенсації за невикористані дні відпустки, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні

Судовий реєстр по справі —451/33/24

Рішення від 21.03.2024

Цивільне

Радехівський районний суд Львівської області

Семенишин О. З.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Радехівський районний суд Львівської області

Семенишин О. З.

Ухвала від 10.01.2024

Цивільне

Радехівський районний суд Львівської області

Семенишин О. З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні