Ухвала
від 12.02.2024 по справі 945/193/21
МИКОЛАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Справа № 945/193/21

Провадження № 2/945/96/24

УХВАЛА

12 лютого 2024 року

Миколаївський районнийсуд Миколаївськоїобласті,в складіголовуючого суддіШаронової Н.О.,за участюсекретаря судовогозасідання КарабутВ.В.,розглянув увідкритому підготовчомусудовому засіданнів м.Миколаєві цивільнусправу запозовом ОСОБА_1 до Миколаївської районної ради Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Степівська сільська рада Миколаївського району Миколаївської області, про визнання недійсним рішення та про визнання права постійного користування земельною ділянкою, -

встановив:

10 лютого 2021 року ОСОБА_1 (далі - позивач) звернулася до Миколаївського районного суду Миколаївської області з позовною заявою до Миколаївської районної ради Миколаївської області (далі - відповідач), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Степівська сільська рада Миколаївського району Миколаївської області, про визнання недійсним рішення та про визнання права постійного користування земельною ділянкою.

Ухвалою Миколаївського районногосуду Миколаївськоїобласті від 17 березня 2021 року вказаний позов ОСОБА_1 прийнято до розгляду, у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Миколаївської районної ради Миколаївської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Степівська сільська рада Миколаївського району Миколаївської області, про визнання недійсним рішення та про визнання права постійного користування земельною ділянкою. Постановлено розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначити у справі підготовче судове засідання.

У підготовчесудове засіданняпозивач ОСОБА_1 не з`явилася, при цьому 12 лютого 2024 року подала на електронну адресу суду заяву про розгляд справи без їхньої з представником участі.

Представник відповідача Миколаївської районної ради Миколаївської області у підготовче судове засідання не з`явився, при цьому 27 листопада 2023 року голова районної ради направив на електронну адресу суду клопотання про розгляд справи за відсутності представника Миколаївської районної ради Миколаївської області.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору - Степівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області у підготовче судове засідання не з`явився, при цьому 09 лютого 2024 року подав на електронну адресу суду клопотання про розгляд справи за його відсутності.

У підготовчому судовому засіданні судом виконано вимоги ч. 2 ст. 197 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України).

Згідно з положеннями п. 15) ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Зважаючи на викладене вище, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись п. 15) ч. 2 ст. 197, ч. 2 ст. 200, ч. 1 ст. 260 Цивільного процесуального кодексу України, -

ухвалив:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі № 945/193/21 за позовом ОСОБА_1 доМиколаївської районноїради Миколаївськоїобласті,третя особа,яка незаявляє самостійнихвимог щодопредмета спору-Степівська сільськарада Миколаївськогорайону Миколаївськоїобласті,про визнаннянедійсним рішеннята провизнання правапостійного користуванняземельною ділянкою та призначити справу до судового розгляду по суті на 09 квітня 2024 року на 15 годину 00 хвилин.

Копію ухвали надіслати учасникам справи та представнику позивача.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Н. О. Шаронова

Дата ухвалення рішення12.02.2024
Оприлюднено07.03.2024
Номер документу117464253
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права постійного користування земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —945/193/21

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Шаронова Н. О.

Ухвала від 17.03.2021

Цивільне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Шаронова Н. О.

Ухвала від 15.02.2021

Цивільне

Миколаївський районний суд Миколаївської області

Шаронова Н. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні