Ухвала
від 06.03.2024 по справі 687/1228/23
ЧЕМЕРОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ справи687/1228/23

№2/687/23/2024

УХВАЛА

06 березня 2024 року Чемеровецький районний суд

Хмельницької області в складі:

головуючого - судді Борсука В.О.,

з участю секретаря - Снігур А.І.,

з участю представника позивача -

Рохова О.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду смт. Чемерівці в режимі відеоконференції цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична фірма «Концепт», Товариства з обмеженою відповідальністю «Мрія Агро Чемерівці» про визнання недійсним договору купівлі-продажу права оренди, витребування з незаконного володіння земельної ділянки та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Чемеровецького районного суду Хмельницької області знаходиться цивільна справа за вказаним позовом.

Представник позивача в підготовче засідання з`явився, просить замінити неналежного відповідача.

Представник відповідача Товариства зобмеженою відповідальністю«Юридична фірма«Концепт» в судове засідання не з`явився, однак про час та місце розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку.

Представник відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Мрія Агро Чемерівці» в судове засідання не з`явився, однак про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином.

Відповідно до ч. 2 ст. 51 ЦПК України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження, а у разі розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі.

Відповідно до витягу з державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань вбачається, що за кодом ЄДРПОУ: 38195735, зареєстроване Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Чемерівці», що розташоване по вул. Зарічанська, 34, офіс 406, м. Хмельницький, а не Товариство з обмеженою відповідальністю «Мрія Агро Чемерівці».

На підставі викладеного, суд вважає за необхідне замінити відповідача по справі, на належного відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Чемерівці», а підготовче засідання відкласти на іншу дату.

Керуючись ст.ст. 51,200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Замінити первісного відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Мрія Агро Чемерівці» на належного відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю «Агро Чемерівці», місце знаходження вул. Зарічанська, 34, офіс 406, м. Хмельницький, код ЄДРПОУ: 38195735.

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Юридична фірма «Концепт», Товариства з обмеженою відповідальністю «Агро Чемерівці» про визнання недійсним договору купівлі-продажу права оренди, витребування з незаконного володіння земельної ділянки та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки відкласти на 15.04.2024р.о 13год.00хв. у приміщенні Чемеровецького районного суду Хмельницької області із викликом учасників справи.

Копію ухвали направити відповідачу Товариству з обмеженою відповідальністю «Агро Чемерівці».

Запропонувати Товариству з обмеженою відповідальністю «Агро Чемерівці» подати досуду устрокдо 15.04.2024 рокуписьмові заперечення проти позовних вимог та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud2219/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Борсук В.О.

Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено08.03.2024
Номер документу117487163
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недійсним договору купівлі-продажу права оренди, витребування з незаконного володіння земельної ділянки та скасування державної реєстрації права оренди земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —687/1228/23

Ухвала від 16.04.2024

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

Ухвала від 27.11.2023

Цивільне

Чемеровецький районний суд Хмельницької області

Борсук В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні