Ухвала
від 06.03.2024 по справі 563/68/24
КОРЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 563/68/24

У Х В А Л А

"06" березня 2024 р. Корецький районний суд

Рівненської області

в складі: головуючого судді Сірака Д.Ю.

секретар судового засідання Литвинчук Л.Л.

за участю: представника позивача ОСОБА_1

провівши підготовче судове засідання в м. Корець у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предлмет спору: Виконавчий комітет Корецької міської ради, як орган опіки та піклування про позбавлення батьківських прав,

в с т а н о в и в :

ОСОБА_2 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_3 про позбавлення його батьківських прав.

Представниця позивача, ОСОБА_1 в підготовче судове засідання не з`явилася, подала заяву відповідно до якої позовні вимоги підтримала в повному обсязі та не заперечила щодо призначення справи до судового розгляду.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся за зареєстрованим місцем проживання, а також шляхом розміщення відповідного оголошення на веб-порталі "Судова влада України". Причини неявки суду не відомі.

Виконавчий комітет Корецької мської ради, як орган опіки та піклування явки представника в підготовче судове засідання не забезпечив. Начальником служби у справах дітей Корецької міської ради Рівненської області подано заяву про проведення підготовчого судового засідання без її участі. Крім того, подано висновок органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьківських прав відповідача по справі.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2ст. 197 ЦПК України. Підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

За таких обставин, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, суд

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору: Виконавчий комітет Корецької мської ради, як орган опіки та піклування про позбавлення батьківських прав та призначити справу до розгляду по суті на 09:30 год. 18 березня 2024 року.

Викликати сторони в судове засідання.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

С у д д я :

СудКорецький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено08.03.2024
Номер документу117490918
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —563/68/24

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Сірак Д. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні