Ухвала
від 05.03.2024 по справі 953/8783/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/8783/23

н/п 1-кс/953/1668/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"05" березня 2024 р. Київський районний суд м. Харкова у складі:

слідчого судді ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовомузасіданні в приміщенніКиївського районногосуду м.Харкова клопотання слідчого1відділення слідчоговідділу УправлінняСлужби БезпекиУкраїни ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань №22023220000001248 від 21.08.2023 року, за підозрою ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.111 КК України, -

встановив:

До Київського районного суду м. Харкова надійшло клопотання слідчого 1відділення слідчоговідділу УправлінняСлужби БезпекиУкраїни ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів по кримінальному провадженню, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань №22023220000001248 від 21.08.2023 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.111 КК України, в якому просить надати йомута слідчимслідчої групиу вказаномукримінальному провадженні,а саме: ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 ; ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , ОСОБА_28 , ОСОБА_29 , ОСОБА_30 , ОСОБА_31 , ОСОБА_32 , ОСОБА_33 ; ОСОБА_34 , ОСОБА_35 , ОСОБА_36 , ОСОБА_37 , ОСОБА_38 , ОСОБА_39 , ОСОБА_40 , тимчасовий доступ до інформації оператора мобільного зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », юридична адреса: АДРЕСА_1 , щодо надання телекомунікаційних послуг за період з 00:00 год. 24.02.2022 по 00:00 год.24.09.2023, за абонентським номером НОМЕР_1 , а саме: про телефонні з`єднання із зазначенням дати, часу і тривалості вхідних та вихідних телефонних з`єднань абонента, з посиланням на ретранслятор та прив`язку до базових станцій та їх адресу в момент кожного вхідного та вихідного телефонного з`єднання; вхідних, вихідних SMS-повідомлень і інформацію про GPRS-трафік, з урахуванням нульових дзвінків таких номерів телефонів; належність номеру конкретній особі (у випадку, якщо абонент є контрактним); міжнародних ідентифікаторів мобільного обладнання ІМЕІ мобільних телефонів, які використовували номер мобільного телефону НОМЕР_1 . Крім того, слідчий просить зобов`язати оператора мобільного зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »надати вищевказану інформацію в повному обсязі в електронному вигляді і, на вимогу слідчого, в паперовому вигляді, після отримання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів.

Клопотання погоджено із прокурором.

В матеріалах справи міститься заява слідчого, в якій останній просить суд розглядати клопотання без його участі.

Представник ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » до судового засідання не з`явився, причини неявки суду невідомі.

Слідчий суддя, вивчивши документи та матеріали, якими слідчий обґрунтовує доводи клопотання, приходить до висновку про наявність підстав для часткового задоволення клопотання, виходячи з наступного.

Слідчим відділом УСБУ в Харківській області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №22023220000001248 від 21.08.2023 року, за підозрою ОСОБА_4 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.111 КК України, а саме: здійснення останнім в період дії воєнного стану умисних дій, спрямованих на допомогу державі агресору, шляхом збору та передачі іноземній стороні відомостей щодо розташування об`єктів критичної інфраструктури, в тому числі підприємств оборонно промислового комплексу, які задіяні у виконанні державного оборонного замовлення, а також вчинення інших заходів, спрямованих на контроль за результатами нанесення ракетно-бомбових ударів російських окупаційних сил по м. Харкову.

В ході досудового розслідування встановлено, що ОСОБА_4 , у період не пізнішеквітня місяця 2023 року, перебуваючи у м.Харкові, діючи умисно та свідомо, використовуючи у додатку для спілкування «Telegram» обліковий запис « ІНФОРМАЦІЯ_2 », зареєстрований під номером телефону « НОМЕР_2 », налагодив контакт з представником іноземної держави, який використовує у додатку для спілкування «Telegram» обліковий запис « ІНФОРМАЦІЯ_3 ®», від якого ОСОБА_4 отримував завдання зі збору відомостей про дислокацію та переміщення особового складу військової техніки ЗС України та інших військових формувань, які входять до складу ІНФОРМАЦІЯ_4 , для їх подальшого використання під час здійснення обстрілів із різних видів озброєння та планування бойових дій збройними формуваннями РФ на території м. Харкова та Харківської області, а також збір розвідувальних даних щодо місць та наслідків вогневих уражень представниками РФ об`єктів на територіїм. Харкова та Харківської області. За надання вказаної інформації, користувач облікового запису « ОСОБА_41 ®»здійснив грошовий переказ на банківську картку матері ОСОБА_4 - ОСОБА_42 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , у сумі 20 тисяч рублів.

Згідно інформації отриманої в ході досудового розслідування,користувач облікового запису « ІНФОРМАЦІЯ_3 ®»здійснює збір та передачупосадовим особам РФ відомостей про дислокацію та переміщення особового складу військової техніки ЗС України та інших військових формувань, які входять до складу Сил оборони України, для їх подальшого використання під час здійснення обстрілів із різних видів озброєння та планування бойових дій збройними формуваннями РФ на території Харківської області, а також збір розвідувальних даних щодо місць та наслідків вогневих уражень представниками РФ об`єктів на території м. Харкова та Харківської області.

У період зквітня 2023 року по вересень 2023 року у м. Харкові ОСОБА_4 усвідомлюючи, що для виконання завдань зі збору вищевказаних відомостей, злочинну діяльність необхідно здійснювати конспіративно та таємно, для чого використовував різні автомобілі «Hyundai», моделі «Accent», державний номер НОМЕР_3 , та «Volkswagen» моделі «Polo», державний номер НОМЕР_4 ,а такожномер телефону « НОМЕР_2 ».

Уподальшому, ОСОБА_4 використовуючи дляпереміщення по місту Харкову та Харківській областівказані автомобілі із застосуванням власного мобільний телефон марки «realme» з номером « НОМЕР_5 » здійснював фотографування, відеозйомку об`єктів критичної інфраструктури та оборонно-промислових комплексів, а також військових об`єктів міста та області. За результатами, відзнятий та зібраний фото та відео -матеріал, разом з координатамизазначених раніше місць з описанням території, а саме: з позначенням місць«де може пройти військова техніка, піхота, здійснення засідок окупаційними військами Російської Федерації», передавав за допомогою власного мобільного телефону « НОМЕР_5 » та облікового запису « ОСОБА_43 » у месенджері «Telegram» представнику держави-агресора - Російської Федерації« ІНФОРМАЦІЯ_3 ®».

Серед іншого, ОСОБА_4 у період не пізнішеквітня місяця 2023 року, перебуваючи у м.Харкові, діючи умисно та свідомо, використовуючи у додатку для спілкування «Telegram» обліковий запис « ІНФОРМАЦІЯ_2 », зареєстрований під номером телефону « НОМЕР_2 », налагодив контакт з представником іноземної організації, який використовує у додатку для спілкування «Telegram» обліковий запис «…малой…», від якого ОСОБА_4 отримував завдання зі збору відомостей про дислокацію та переміщення особового складу військової техніки ЗС України та інших військових формувань, які входять до складу Сил оборони України, для їх подальшого використання під час здійснення обстрілів із різних видів озброєння та планування бойових дій збройними формуваннями РФ на території Харківської області, а також збір розвідувальних даних щодо місць та наслідків вогневих уражень представниками РФ об`єктів на території м. Харкова та Харківської області.

Крім того, за допомогою власного мобільного телефону та функції «screenshot» на ньому, ОСОБА_4 здійснював фотографування власного екрану мобільноготелефону з відкритою картою додатку « ІНФОРМАЦІЯ_6 », координатами, й територією яку він проїхав на вказаних автомобілях. У подальшому, на відзнятому фото ОСОБА_4 помічав розміщення блокпостів, мінних полів, бліндажів, окопів, та інших військових об`єктів.Після цього,використовуючи власний мобільний телефон, та обліковий запис у додатку для спілкування «Telegram», здійснював передачувищевказаної інформації та координат до представників рф.

23.09.2023 о 02 год. 33хв. ОСОБА_4 , затриманий слідчим в порядку ст. 208 КПК України.

23.09.2023, ОСОБА_4 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення-злочину, передбаченогоч. 2 ст.111 КК України.

У період з 21 години 45 хвилин 22.09.2023 по 02 годину 11 хвилин 23.09.2023, на підставі відповідної ухвали слідчого судді Київського районного судум. Харкова, слідчим СВ Управління проведено обшук за місцем фактичного проживання ОСОБА_4 , а саме у квартирі за адресою: АДРЕСА_2 , за результатом чого було виявлено та вилучено: мобільний телефон «Samsung Galaxy M335E» моделі SM-M336B/DS, серійний номер НОМЕР_6 , IMEI 1: НОМЕР_7 , IMEI 2: НОМЕР_8 , з сім картою ІНФОРМАЦІЯ_7 НОМЕР_1 , зі встановленим паролем 280895,темно- синього кольору, в чохлі чорного кольору, який належить ОСОБА_4 .

Відповідно до пояснень ОСОБА_4 зазначений мобільний телефон з встановленими у ньому сім-карткоювикористовувався підозрюванимдля ведення своєї протиправної діяльності, направленої на передачупосадовим особам РФ відомостей про дислокацію та переміщення особового складу військової техніки ЗС України та інших військових формувань, які входять до складу ІНФОРМАЦІЯ_4 , для їх подальшого використання під час здійснення обстрілів із різних видів озброєння та планування бойових дій збройними формуваннями РФ на території Харківської області, а також збір розвідувальних даних щодо місць та наслідків вогневих уражень представниками РФ об`єктів на території м. Харкова та Харківської області.

Так, у проміжок часу з початку збройної агресії Російської Федерації до моменту затримання ОСОБА_4 перебувавна території Харківськогорайону Харківської області та м. Харків, де функціонував мобільний зв`язок з різною періодичністю та якістю і була наявна можливість виконання телефонних з`єднань, надсилання та отримання SMS-повідомлень, виходу до мережі Інтернет.

Разом з цим, ОСОБА_4 длявходу домесенджеру«Telegram»здійснював підключення до мережі Інтернет за допомогою сім-карток у вказаному мобільному пристрої, в тому числі з номером мобільного телефону НОМЕР_1 .

Слідчий зазначає, що відомості, зібрані ОСОБА_4 та передані представнику іноземної держави держави-агресора щодо розміщення, переміщення особового складу, озброєння та військової техніки ІНФОРМАЦІЯ_4 , використання об`єктів для потреб ІНФОРМАЦІЯ_4 , дозволить проводити заходи направлені на нанесення шкоди військовим частинам (підрозділам) ІНФОРМАЦІЯ_8 , іншим військовим формуванням, залученим до відсічі збройної агресії РФ, здійснювати розвідувально-підривну діяльність проти України, з метою нанесення шкоди суверенітету, територіальній цілісності та недоторканості, обороноздатності України.

Передача вказаної інформації у розпорядження держави-агресора - рф завдає шкоду обороноздатності, державній та інформаційній безпеці України. Отримання відомостей про з`єднання вказаного у клопотанні абонента надасть додаткові відомості про осіб, від яких ОСОБА_4 отримував завдання зі збору відомостей про дислокацію та переміщення особового складу військової техніки ЗС України та інших військових формувань, які входять до складу Сил оборони України, для їх подальшого використання під час здійснення обстрілів із різних видів озброєння та планування бойових дій збройними формуваннями РФ на території Харківської області, а також збір розвідувальних даних щодо місць та наслідків вогневих уражень представниками РФ об`єктів на території м. Харкова та Харківської області. Таким чином, відомості щодо деталізацій вхідних та вихідних з`єднань вищевказаного абонентського номеру, який обслуговувався базовими станціями оператору рухомого (мобільного) зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », а також вхідних та вихідних текстових (SMS) і мультимедійних (MMS) повідомлень, GPRS-трафік, із прив`язкою до базових станцій та ідентифікаційних номерів абонентського обладнання, самі по собі та у сукупності з іншими доказами дозволять отримати відомості про дійсні обставини справи, які нададуть можливість підтвердити або спростувати вчинення кримінального правопорушення-злочину, передбаченого ч.2 ст.111 КК України, встановити можливих співучасників вищезазначеної злочинної діяльності та інші обставини вчинення зазначеного злочину. Вказані дані є охоронюваною законом таємницею, іншими способами перевірити викладені обставини не видається за можливе, оскільки необхідні відомості зберігаються виключно у оператора рухомого (мобільного) телефонного зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 ». Отримання вищезазначених речей та документів необхідно для їх використання як доказів у даному кримінальному провадженні, оскільки, ймовірно, вони містить в собі відомості щодо факту вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 111КК України, а також проведення вказаної слідчої дії забезпечить проведення інших слідчихта процесуальних дій, необхідних для документування протиправної діяльності осіб, причетних до вчинення злочинів, пов`язанихіз вчиненням державної зради.

Постановою слідчого 1-го відділення слідчого відділу Управління СБ України в Харківській області лейтенанта юстиції ОСОБА_3 від 23.09.2023р., визнано речовим доказом, у вказаному кримінальному провадженні, зокрема, вилучений в ході обшуку у квартирі за місцем фактичного проживання ОСОБА_4 за адресою: АДРЕСА_2 , мобільний телефон Samsung Galaxy M335E, моделі SM-M336B/DS, серійний номер НОМЕР_6 , ІМЕІ 2: НОМЕР_8 , з сім картою ІНФОРМАЦІЯ_7 НОМЕР_1 , із встановленим паролем 280895, темно-синього кольору, в чохлі чорного кольору.

Як зазначено у ч. 1 ст. 159 КПК України, тимчасовий доступ до речей і документів полягає у наданні стороні кримінального провадження особою, у володінні якої знаходяться такі речі і документи, можливості ознайомитися з ними, зробити їх копії та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Відповідно до п. 7 ч. 1 ст. 162 КПК України інформація, яка знаходиться в операторів та провайдерів телекомунікації, про зв`язок абонента, надання телекомунікаційних послуг, у тому числі отримання послуг, їх тривалості, змісту, маршрутів передавання тощо, відноситься до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах.

З огляду на зазначене слідчий суддя вважає клопотання таким, що підлягає частковому задоволенню, враховуючи, що сторона обвинувачення довела наявність достатніх підстав вважати, що вказана інформація перебуває у володінні ПрАТ " ІНФОРМАЦІЯ_1 ", сама по собі та в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження, у зв`язку з яким подається клопотання, має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні; містить охоронювану законом таємницю, ці відомості можуть бути використані як докази, іншими способами неможливо довести обставини, які передбачається довести за допомогою зазначеної інформації.

Таким чином, вищезазначені обставини дають слідчому судді підстави для висновку про наявність передбачених ч. 5 ст. 163 та ч. 6 ст. 163 КПК України підстав для часткового задоволення клопотання слідчого.

Слідчий суддя відмовляє у частині клопотання, в якій слідчий просить суд зобов`язати оператора телефонних мережПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , надати в повному обсязі в електронному вигляді і, на вимогу слідчого, в паперовому вигляді, після отримання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів інформації, про тимчасовий доступ до якої просить надати дозвіл у своєму клопотанні, оскільки КПК України не передбачає норми, яка надає такі повноваження слідчому судді.

Відповідно до ч.1 ст. 164 КПК України в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ до речей та документів має бути зазначена, в тому числі ПІБ особи, якій надається право тимчасового доступу.

Враховуючи викладене,слідчий суддявважає занеобхідне надатиправо тимчасовогодоступу доінформації,зазначеної вклопотанні,групі слідчих,які здійснюютьдосудове розслідуванняу вказаномукримінальному провадженні,а саме: ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 , ОСОБА_21 , ОСОБА_22 , ОСОБА_23 , ОСОБА_24 , ОСОБА_25 , ОСОБА_26 , ОСОБА_27 , ОСОБА_28 , ОСОБА_29 , ОСОБА_30 , ОСОБА_31 , ОСОБА_32 , ОСОБА_33 , ОСОБА_34 , ОСОБА_35 , ОСОБА_36 , ОСОБА_37 , ОСОБА_38 , ОСОБА_39 , ОСОБА_40 .

Керуючись ст.ст. 132, 160, 162, 163 КПК України,-

постановив:

Клопотання слідчого задовольнити частково.

Дозволити слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області лейтенанту юстиції ОСОБА_3 ; слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області лейтенанту юстиції ОСОБА_5 ; слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_6 ; слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_7 ; старшому слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_8 ; старшому слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_9 ; слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_10 ; старшому слідчому в ОВС 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області капітану юстиції ОСОБА_11 ; старшому слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_12 ; слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_13 ; слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_14 ; старшому слідчого 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_15 ; слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_16 ; слідчому 1 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області капітану юстиції ОСОБА_17 ; слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області лейтенанту юстиції ОСОБА_18 ; слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області майору юстиції ОСОБА_19 ; слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_20 ; слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області майору юстиції ОСОБА_21 ; старшому слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області капітану юстиції ОСОБА_22 ; слідчому в ОВС 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області майору юстиції ОСОБА_23 ; слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_24 ; слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_25 ; старшому слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшомулейтенанту юстиції ОСОБА_26 ; слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_27 ; слідчому в ОВС 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області капітану юстиції ОСОБА_28 ; старшому слідчому 2 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_29 ; слідчому 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенанту юстиції ОСОБА_30 ; слідчому 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області старшому лейтенантуюстиції ОСОБА_31 ; старшому слідчому в ОВС 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області майору юстиції ОСОБА_32 ; старшому слідчому в ОВС 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області майору юстиції ОСОБА_33 ; слідчому в ОВС 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області майору юстиції ОСОБА_34 ; старшому слідчому в ОВС 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області підполковнику юстиції ОСОБА_35 ; слідчому в ОВС 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області капітану юстиції ОСОБА_36 ; слідчому 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області молодшому лейтенанту юстиції ОСОБА_37 ; слідчому 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області майору юстиції ОСОБА_38 ; старшому слідчому 3 відділення слідчого відділу УСБУ в Харківській області майору юстиції ОСОБА_39 ; старшому слідчому в ОВС криміналісту слідчого відділу УСБУ в Харківській області підполковнику юстиції ОСОБА_40 , право тимчасового доступу до речей та документів, а саме до інформації оператора мобільного зв`язку ПрАТ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », юридична адреса: АДРЕСА_3 , щодо надання телекомунікаційних послуг за період з 00:00 год. 24.02.2022 по 00:00 год.24.09.2023, за абонентським номером НОМЕР_1 , а саме: про телефонні з`єднання із зазначенням дати, часу і тривалості вхідних та вихідних телефонних з`єднань абонента, з посиланням на ретранслятор та прив`язку до базових станцій та їх адресу в момент кожного вхідного та вихідного телефонного з`єднання; вхідних, вихідних SMS-повідомлень і інформацію про GPRS-трафік, з урахуванням нульових дзвінків таких номерів телефонів; належність номеру конкретній особі (у випадку, якщо абонент є контрактним); міжнародних ідентифікаторів мобільного обладнання ІМЕІ мобільних телефонів, які використовували номер мобільного телефону НОМЕР_1 .

В решті клопотання відмовити.

Встановити строк дії цієї ухвали два місяця, тобто до 05.05.2024 року.

Відповідно до ч. 1 ст. 166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудКиївський районний суд м.Харкова
Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено23.04.2024
Номер документу117493906
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —953/8783/23

Ухвала від 20.03.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 20.03.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 05.03.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 14.02.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 14.02.2024

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 21.12.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 21.12.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 21.12.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 21.12.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

Ухвала від 20.11.2023

Кримінальне

Київський районний суд м.Харкова

Бородіна Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні