Ухвала
від 05.03.2024 по справі 734/497/21
КОЗЕЛЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/734/16/24 Справа № 734/497/21

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

05 березня 2024 рокусмт Козелець

Суддя Козелецького районного суду Чернігівської області Іванюк Т.І., розглядаючи матеріали цивільної справи за позовом Заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Кабінету Міністрів України, Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України», в особі Філії «Чернігівське лісове господарство» до Чернігівської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , треті особи: Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, Державне підприємство «Чернігівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» про визнання незаконним розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію земельної ділянки, повернення земельної ділянки, -

в с т а н о в и в:

до Козелецького районного суду Чернігівської області з позовом визнання незаконним розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію земельної ділянки, повернення земельної ділянки звернувся Заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Кабінету Міністрів України, Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України», в особі Філії «Чернігівське лісове господарство» до Чернігівської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , треті особи: Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, Державне підприємство «Чернігівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою».

05.03.2024 року до Козелецького районного суду надійшла заява захисника відповідача ОСОБА_2 про проведення всіх судових засідань, в режимі відеоконференції з використанням сервісу EasyCon.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Частина 3 ст. 212 ЦПК України зазначено про можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного цифрового підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему.

Учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус» або Державною судовою адміністрацією України.

Отже, цивільним процесуальним законодавством регламентовано право учасника цивільного процесу на участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів.

Суд, враховуючи наявність технічної можливості провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів, вважає за необхідне заяву захисника відповідача Бредюка Олега Миколайовича про проведення судового засідання та всіх наступних, в режимі відеоконференції з використанням сервісу EasyCon - задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 212, 259-261 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в:

Заяву захисника відповідача ОСОБА_2 про проведення судового засідання, в режимі відеоконференції з використанням сервісу EasyCon по цивільній справі за позовом Заступника керівника Чернігівської обласної прокуратури в інтересах держави в особі органу уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах: Кабінету Міністрів України, Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України», в особі Філії «Чернігівське лісове господарство» до Чернігівської обласної державної адміністрації, ОСОБА_1 , треті особи: Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства, Державне підприємство «Чернігівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» про визнання незаконним розпорядження, скасування рішення про державну реєстрацію земельної ділянки, повернення земельної ділянки - задовольнити.

Забезпечити захиснику відповідача ОСОБА_2 можливість взяти участь у судовому засіданні, що призначено на 11 годину 00 хвилин 07 березня 2024 року, та всі наступні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконференцзв`язку EasyCon.

Копію ухвали надіслати ОСОБА_2 . НОМЕР_1 , email ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

У відповідності до ч. 5 ст. 212 ЦПК України ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено08.03.2024
Номер документу117496179
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію земельної ділянки, повернення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —734/497/21

Рішення від 07.03.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

Ухвала від 30.11.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

Ухвала від 28.04.2023

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

Ухвала від 19.02.2021

Цивільне

Козелецький районний суд Чернігівської області

Іванюк Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні