Ухвала
від 06.03.2024 по справі 685/1368/23
ТЕОФІПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 685/1368/23

Провадження № 2/685/61/24

У Х В А Л А

про призначення справи до розгляду

06 березня 2024 року Теофіпольський районний суд Хмельницької області

в складі головуючого судді Самойловича А.П.,

за участі секретаря Сороки В.Р.,

позивача ОСОБА_1 ,

представника позивача ОСОБА_2 ,

представника третьої особи ОСОБА_3 ,

представника третьої особи Федорчук О.В.,

у відкритому підготовчому судовому засіданні в смт Теофіполь Хмельницької області з розгляду цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Теофіпольська селищна рада, як орган опіки і піклування про позбавлення батьківських прав, встановлення опіки та призначення опікуна,

В С Т А Н О В И В :

12 грудня 2023 року адвокат Семченко Г.С. в інтересах позивачки ОСОБА_1 звернулася до районного суду з позовом до відповідачів, заявивши вимоги позбавити їх батьківських прав відносно малолітньої дочки ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , та призначити опікуном її бабу ОСОБА_1 .

Позовні вимоги обґрунтовані тим, що відповідачі ухиляються від виконання батьківських обов`язків по відношенню до своєї доньки ОСОБА_6 . Участі у вихованні та утриманні дитини не приймають. Дитина проживає разом з бабою, яка її утримує, піклується про неї, створила належні умови для її проживання та розвитку.

Позивачка ОСОБА_1 в судовому засіданні позовні вимоги підтримала, просила їх задовольнити.

Відповідачі в судове засідання не з`явилися. Від відповідача ОСОБА_5 надійшла заява про те, що дійсно через свою зайнятість та проживання за кордоном вже тривалий час не цікавиться життям та здоров`ям малолітньої дитини ОСОБА_6 та не заперечує щодо винесення судом рішення про позбавлення його батьківських прав відносно малолітньої дитини ОСОБА_6 . Також у заяві просить призначити її опікуном бабусю ОСОБА_1 , оскільки вона взяла на себе повне виховання дитини, а розгляд справи просить проводити за його відсутності.

26 лютого 2024 року від представника позивачки адвоката Семченко Г.С. надійшло клопотання про долучення доказів до матеріалів справи, а саме: копії адвокатського запиту №5 від 09.02.2024 року та відповідь Теофіпольського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ), яке підлягає задоволенню.

В судовому засіданні позивачка та її представник позов підтримали.

Представник третьої особи Федорчук О.В. в судовому засіданні заявила клопотання приєднати до матеріалів справи витяг з протоколу №13 Засідання комісії з питань захисту прав дитини, інші учасники не заперечили проти долучення зазначеного протоколу до матеріалів справи. Дане клопотання підлягає задоволенню.

Інших клопотань не заявлено.

Судом з`ясовано, що сторонами повідомлено про всі обставини, які їм відомі та надано всі докази, на які вони посилаються у позові.

Таким чином, суд дійшов висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189-200, 260 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10 год. 30 хв. 03 квітня 2024 року в залі судових засідань Теофіпольського районного суду Хмельницької області по вул. Небесної Сотні, 44 в смт Теофіполь Хмельницької області.

Задовольнити клопотання представника позивачки адвоката Семченко Г.С. про долучення доказів до матеріалів справи, а саме: копії адвокатського запиту №5 від 09.02.2024 року та відповідь Теофіпольського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Хмельницькому районі Хмельницької області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Київ).

Задовольнити клопотання представника третьої особи Федорчук О.В. про приєднання до матеріалів справи витягу з протоколу № 13 Засідання комісії з питань захисту прав дитини.

В судове засідання викликати учасників.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Самойлович А.П.

Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117537258
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав, встановлення опіки та призначення опікуна

Судовий реєстр по справі —685/1368/23

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Самойлович А. П.

Рішення від 03.04.2024

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Самойлович А. П.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Самойлович А. П.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Самойлович А. П.

Ухвала від 19.12.2023

Цивільне

Теофіпольський районний суд Хмельницької області

Самойлович А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні