Ухвала
від 11.03.2024 по справі 455/96/24
СТАРОСАМБІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 455/96/24

Провадження № 2/455/170/2024

УХВАЛА

11 березня 2024 року м. Старий Самбір

Старосамбірський районний суд Львівської області в складі:

головуючого судді Клімченка М.І.,

секретаря судового засідання Шайди Н.М.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі судових засідань цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області, третя особа: Старосамбірська державна нотаріальна контора Львівської області, про визнання права власності в порядку спадкування,

ВСТАНОВИВ:

В провадження Старосамбірського районного суду Львівської області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області, третя особа: Старосамбірська державна нотаріальна контора Львівської області, про визнання права власності в порядку спадкування.

Ухвалою судді від 17.01.2024 провадження у справі було відкрито, постановлено розгляд справи проводити за правилами загального позовного провадження, розпочато підготовче провадження з дня постановлення цієї ухвали.

Згідно із пунктом 15 частини 2 статті 197 ЦПК України у підготовчому судовому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Позивачка ОСОБА_1 та її представник адвокат Мельник А.І. в підготовче судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином, від представника до суду надійшла заява, в якій він просив провести підготовче судове засідання без присутності позивачки та її представника, у разі вирішення судом усіх необхідних питань процесуального характеру, позивачка та її представник не заперечують проти закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач Старосамбірська міська рада Самбірського району Львівської області в підготовче судове засідання свого представника не направила, про дату, час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином, від міського голови Трухима І. до суду надійшло клопотання, в якому останній просив розглядати справу без їх участі, проти позову не заперечують.

Третя особа Старосамбірська державна нотаріальна контора Львівської області в підготовче судове засідання свого представника не направила, про дату, час та місце розгляду справи повідомлялися належним чином, завідувач Сюма Т. надала до суду заяву, в якій, покладаючись на повноту розгляду справи та законність прийнятого рішення, просила розглядати справу без їх присутності в судовому засіданні.

Відповідно до вимог частини 2 статті 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи у разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У підготовчому засіданні судом були вирішені питання та вчинені процесуальні дії, передбачені статтею 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Так, дослідивши матеріали справи, суд вважає підготовче провадження у справі закінченим, а тому приходить до висновку про необхідність призначення справи до розгляду у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження, встановивши загальний порядок дослідження доказів у справі.

Враховуючи викладене, керуючись статтями 197, 198, 200 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до Старосамбірської міської ради Самбірського району Львівської області, третя особа: Старосамбірська державна нотаріальна контора Львівської області, про визнання права власності в порядку спадкування.

Справу призначитидо судовогорозгляду посуті увідкритому судовомузасіданні вприміщенні Старосамбірськогорайонного судуЛьвівської областіза адресою:місто СтарийСамбір,вулиця Шевченка-бічна,№1,Львівської області,на 28березня 2024року о12годині 00хвилин,повідомивши прочас імісце проведеннясудового засідання учасників справи.

Справу розглядати суддею одноособово.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя М.І. Клімченко

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117538823
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —455/96/24

Рішення від 28.03.2024

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Клімченко М. І.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Клімченко М. І.

Ухвала від 17.01.2024

Цивільне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Клімченко М. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні