Ухвала
від 04.03.2024 по справі 953/6085/23
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 953/6085/23

н/п 2/953/613/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"04" березня 2024 р. м. Харків

Київський районний суд м. Харкова в складі:

головуючого судді Муратової С.О.,

за участю секретаря Драгана О.А.,

позивача - ОСОБА_1 ,

представника відповідача адвоката Пелішенка О.В.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі судових засідань в приміщенні Київського районного суду м. Харкова цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ) до Харківського національного педагогічного університету Г.С. Сковороди (ЄДРПОУ: 02125585, адреса: 61002, м. Харків, вул. Алчевських, 29) про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу за час затримки виконання рішення суду, -

встановив:

19.07.2023 до Київського районного суду м. Харкова надійшла вказана позовна заява, в якій позивач просить стягнути з відповідача на користь позивача середній заробіток за час затримки виконання рішення суду з 22.09.2022 по день фактичного розрахунку, допустити негайне виконання в частині стягнення середнього заробітку за один місяць.

Ухвалою судді Київського районного суду м. Харкова від 21.07.2023 прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за вказаною позовною заявою; розгляд справи ухвалено проводити в порядку спрощеного позовного провадження, з повідомленням сторін (а.с. 26).

Ухвалою судді Київського районного суду м. Харкова від 11.12.2023 в задоволенні клопотання представника Харківського національного педагогічного університету Г.С. Сковороди Пелішенка О.В. про залишення позовної заяви ОСОБА_1 до Харківського національного педагогічного університету Г.С. Сковороди про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу за час затримки виконання рішення суду без розгляду відмовлено (а.с. 62-63).

Ухвалою судді Київського районного суду м. Харкова від 11.12.2023 клопотання представника відповідача представника Харківського національного педагогічного університету Г.С. Сковороди Пелішенка О.В. про розгляд справи в порядку загального позовного провадження задоволено; ухвалено розглядати справу за правилами загального позовного провадження та замінено спрощене судове засідання для розгляду справи по суті підготовчим судовим засіданням (а.с. 65-66).

18.12.2023 до канцелярії суду надійшов відзив представника Харківського національного педагогічного університету Г.С. Сковороди Пелішенко О. на позовну заяву (а.с. 68-71).

В підготовчому судовому засіданні позивач ОСОБА_1 просив закрити підготовче судове засідання та призначити справу до розгляду по суті.

В підготовчому судовому засіданні представник відповідача адвокат Пелішенко О.В. просив закрити підготовче судове засідання та призначити справу до розгляду по суті.

Положеннями ст. 189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання судом проведено наступні підготовчі дії: направлено позивачу, відповідачу копію ухвали про відкриття провадження у справі, відповідачу також направлено копії позовної заяви та копії доданих до неї документів, визначено предмет спору та характер спірних правовідносин, позовних вимог та склад учасників судового процесу.

Також в підготовчому судовому засіданні встановлено, що підстав для залишення позовної заяви без розгляду або закриття провадження у справі немає. До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті. Підстав для відкладення підготовчого судового засідання немає.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу для судового розгляду по суті позовних вимог.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197, 198, 200, 210, 260-261 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП: НОМЕР_1 , зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 ) до Харківського національного педагогічного університету Г.С. Сковороди (ЄДРПОУ: 02125585, адреса: 61002, м. Харків, вул. Алчевських, 29) про стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу за час затримки виконання рішення суду та призначити справу до судового розгляду по суті у приміщенні Київського районного суду м. Харкова (м. Харків, вул. Валентинівська, 7-Б, 1 поверх, зал судових засідань №25) на 04 квітня 2024 року о 12-00 год.

Кількість судових засідань визначити з врахуванням вимог ЦПК України. Про час і місце судового засідання повідомити учасників справи: позивача, відповідача, представника відповідача.

Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили негайно після її проголошення, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Ухвали, що постановлені судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, розгляду справи без повідомлення (виклику) учасників справи, набирають законної сили з моменту їх підписання суддею (суддями).

Суддя Муратова С.О.

Дата ухвалення рішення04.03.2024
Оприлюднено12.03.2024
Номер документу117550609
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу за час затримки виконання рішення суду

Судовий реєстр по справі —953/6085/23

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Муратова С. О.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Муратова С. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Муратова С. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Муратова С. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Муратова С. О.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Муратова С. О.

Ухвала від 21.07.2023

Цивільне

Київський районний суд м.Харкова

Муратова С. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні