Ухвала
від 12.03.2024 по справі 671/248/24
ВОЛОЧИСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 671/248/24

У Х В А Л А

12 березня 2024 року м. Волочиськ

Волочиський районний суд Хмельницької області в складі

головуючого судді Ніколової С.В.,

з участю секретаря судового засідання Хрупайло Т.В.,

розглянувши в порядку ч. 2 ст. 247 ЦПК України без здійснення фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного запису у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом акціонерного товариства «Хмельницькобленерго» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про відшкодування збитків,

в с т а н о в и в :

В провадженні Волочиського районного суду Хмельницької області перебуває справа за позовом акціонерного товариства «Хмельницькобленерго» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення солідарно 31436 грн. 38 коп. збитків, 1335 грн. 99 коп. збитків від інфляції, 862 грн. 99 коп. 3% річних, 47 грн. 00 коп. поштових витрат, а всього 33682 грн. 36 коп., заподіяних внаслідок безоблікового використання електроенергії в будинку по АДРЕСА_1 . Договір на користування електричною енергією в даному будинку було укладено із споживачем ОСОБА_3 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Учасники справи в судове засідання не з`явилися.

Згідно ч. 1 ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Із матеріалів спадкової справи №497/2013, заведеної після ОСОБА_3 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 в с. Соломна Волочиського району Хмельницької області, вбачається, що після смерті ОСОБА_3 спадщину прийняв його син ОСОБА_4 , який проживає за адресою с. Криштопівка Хмельницького району Хмельницької області.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що для повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи необхідно залучити до участі у справі третю особу, на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ОСОБА_4 , оскільки рішення у справі може вплинути на його права та обов`язки, щодо однієї зі сторін.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 53, 55, 223, 240, 247, 261 ЦПК України, суд

у х в а л и в :

Відкласти судове засідання на 11 год. 00 хв. 09 квітня 2024 року, яке відбудеться в залі судових засідань №1 (м. Волочиськ, вул. Лисенка, 4).

Залучити до участі у справі третю особу на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, ОСОБА_4 (адреса проживання: 31253, с. Криштопівка Хмельницького району Хмельницької області).

Надати третій особі строк протягом десяти днів із дня вручення копії даної ухвали для подання письмових пояснень щодо позову або відзиву на позов. Копія відзиву (пояснень) та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) третіми особами одночасно з надісланням (наданням) відзиву (пояснення) до суду.

Надати позивачу та відповідачам строк протягом п`яти днів із дня вручення їм копії пояснення або відзиву третіх осіб для подання відповіді на такі пояснення (відзив). Копія відповіді та доданих до неї документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) її до суду.

Роз`яснити, що відповідно до ч.ч. 7, 8 ст. 84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобовязані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено13.03.2024
Номер документу117572240
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування збитків

Судовий реєстр по справі —671/248/24

Рішення від 09.04.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Ніколова С. В.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Ніколова С. В.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Ніколова С. В.

Ухвала від 08.02.2024

Цивільне

Волочиський районний суд Хмельницької області

Ніколова С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні