Ухвала
від 12.03.2024 по справі 365/58/24
ЗГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 365/58/24

Номер провадження: 2/365/122/24

У Х В А Л А

12 березня 2024 року селище Згурівка

Згурівський районний суд Київської областіу складі:

головуючого судді Кучерявої Л.М.

за участю

секретаря судового засідання Матвієнко Н.В.

прокурора Худякової М.Ю.

в ході розгляду у відкритому підготовчому засіданні в залі суду № 2 цивільної справи за позовом заступника керівника Київської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Згурівської селищної ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Центр», третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог: Відділ освіти Згурівської селищної ради Броварського району про визнання недійсним договору оренди землі, скасування запису про державну реєстрацію іншого речового права та звільнення земельної ділянки,

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Згурівського районного суду Київської області перебуває цивільна справа за позовом заступника керівника Київської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Згурівської селищної ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Центр», третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог: Відділ освіти Згурівської селищної ради Броварського району про визнання недійсним договору оренди землі, скасування запису про державну реєстрацію іншого речового права та звільнення земельної ділянки.

В підготовчому засіданні прокурор Худякова М.Ю. позовні вимоги підтримала, вважає, що всі дії. передбачені ст. 197 ЦПК України виконані, просила закрити підготовче провадження та призначити розгляд справи по суті.

В підготовче засідання інші учасники справи не з`явились. Представник Відділу освіти направив до суду заяву, в якій просив розглядати справу без участі представника відділу, позовні вимоги визнає в повному обсязі, просить їх задовольнити. Відповідач ОСОБА_1 в підготовче засідання повторно не з`явився, про дату, час та місце проведення підготовчого засідання був повідомлений належним чином, правом на подачу відзиву не скористався, заяв про розгляд справи у його відсутність до суду не подав. Представник відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Центр» - адвокат Гончаренко О.О. у підготовче засідання не зявився, направив до суду заяву, в якій просив провести судове засідання призначене на 12.03.2024 без участі представників ТОВ «ВП «Центр».

Виконавши вимоги ст. 197 ЦПК України для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. 196, 197, 200 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом заступника керівника Київської обласної прокуратури в інтересах держави в особі Згурівської селищної ради до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «Виробниче підприємство «Центр», третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог: Відділ освіти Згурівської селищної ради Броварського району про визнання недійсним договору оренди землі, скасування запису про державну реєстрацію іншого речового права та звільнення земельної ділянки до судового розгляду по суті на 12 годину 00 хвилин 09 квітня 2024 року.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя Л.М.Кучерява

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117587493
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію іншого речового права та звільнення земельної ділянки

Судовий реєстр по справі —365/58/24

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Кучерява Л. М.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Кучерява Л. М.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Згурівський районний суд Київської області

Кучерява Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні