Ухвала
від 13.03.2024 по справі 219/3944/20
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Номер провадження 2-п/229/15/2024

ЄУН 219/3944/20

Дружківський міський суд Донецької області

У Х В А Л А

13.03.2024 року м. Дружківка

Дружківський міський суд Донецької областіу складі судді Давидовської Т.В., розглянувши заяву представника відповідача адвоката Куценко Н.В., яка діє в інтересах ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення по цивільній справі за позовом Комунального підприємства «Бахмут Вода» до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення,

встановив:

У провадженні Дружківського міського суду Донецької області перебуває заява представника відповідача адвоката Куценко Н.В., яка діє в інтересах ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення по цивільній справі за позовом Комунального підприємства «Бахмут Вода» до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення.

Представником заявника заявлено клопотання про проведення судових засідань у режимі відео конференції з використанням власних технічних засобів за допомогою технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Статтею 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод встановлено, що кожній особі гарантовано право на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безстороннім судом, встановленим законом.

У відповідності до положень ст.212 ЦПК України суд за клопотанням сторони чи іншого учасника цивільного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. Питання про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції вирішується судом за наявності відповідного клопотання або завласною ініціативою не пізніше як за п`ять днів до дня проведення такого судового засідання.

Оскільки сторони у справі не можуть прибути до Дружківського міського суду Донецької області в судове засідання, враховуючи віддаленість місця знаходження представників учасників справи і наявну технічну можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе проводити судові засідання у режимі відеоконференції з використанням власних технічних засобів за допомогою технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

На підставістатей 212, 258-260 ЦПК України, суд

ухвалив:

Забезпечити учасникам справи можливість брати участь у судових засіданнях в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи відеоконеренції зв`язку «EasyCon».

Роз`яснити учасникам справи, що ризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Повідомити учасників справи про можливість одержання інформації щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: https://dr.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.В. Давидовська

13 березня 2024 р.

Дата ухвалення рішення13.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117602826
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення

Судовий реєстр по справі —219/3944/20

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Давидовська Т. В.

Ухвала від 22.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Давидовська Т. В.

Рішення від 02.07.2020

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Давидовська Т. В.

Ухвала від 02.07.2020

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Давидовська Т. В.

Ухвала від 18.06.2020

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Давидовська Т. В.

Ухвала від 12.05.2020

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Давидовська Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні