Ухвала
від 13.03.2024 по справі 229/521/22
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 229/521/22

Номер провадження № 2-о/229/31/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ України

"13" березня 2024 р. Дружківський міський суд Донецької області за головуванням судді ГонтарА.Л. з участю секретаря судового засідання Чирватюк В.О., розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м.Дружківка цивіьну справу за заявою Комунальної установи "Дружківський дитячий будинок" про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, заінтересована особа: орган опіки та піклування в особі Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області,

ВСТАНОВИВ:

заявник Комунальна установа "Дружківський дитячий будинок" звернувся до Дружківського міського суду з заявою, в якій просить визнати недієздатною ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце народження с. Старомайорське Великоновосільківський район Донецької області, мешкає за адресою АДРЕСА_1 та призначити його її опікуном.

14 лютого 2024 року до суду надійшло клопотання представника Комунальної установи "Дружківський дитячий будинок" Орлової О. про залишення їх заяви без розгляду, оскільки ОСОБА_1 відсутня в теперешній час у закладі.

Відповідно до ст. 257 ЦПК Українисуд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Оскільки до початку розгляду справи по суті надійшло клопотання про залишення заяви про визнання особи недієздатною без розгляду, суд вважає можливим задовольнити вказану заяву.

Керуючись ст.ст.257,353 ЦПК України,

УХВАЛИВ:

заяву Комунальної установи "Дружківський дитячий будинок" , заінтересована особа - орган опіки та піклування Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області, про визнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили негайно, з моменту її проголошення.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення до Дніпровського апеляційного суду через Дружківський міський суд.

Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду

Суддя: А.Л.Гонтар

Дата ухвалення рішення13.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117605382
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, заінтересована особа: орган опіки та піклування в особі Дружківської міської військової адміністрації Краматорського району Донецької області

Судовий реєстр по справі —229/521/22

Ухвала від 13.03.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Гонтар А. Л.

Ухвала від 12.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Гонтар А. Л.

Ухвала від 15.02.2022

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Гонтар А. Л.

Ухвала від 02.02.2022

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Гонтар А. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні