Ухвала
від 11.03.2024 по справі 317/755/24
ЗАПОРІЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 317/755/24

Провадження № 2/317/497/2024

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

11 березня 2024 року м. Запоріжжя

Запорізький районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді Мінгазова Р.В.,

за участю секретаря судового засідання Демко КІ.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області про визнання права власності в порядку спадкування за законом на спадкове майно,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Запорізького районного суду Запорізької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Територіальної громади в особі Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області про визнання права власності в порядку спадкування за законом на спадкове майно.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 06 лютого 2024, головуючим суддею у вказаній цивільній справі визначено Мінгазова Р.В.

Ухвалою суду від 07 лютого 2024 року позовну заяву прийнято до розгляду, призначено підготовче судове засідання.

Відповідно до ч. 1 ст. 197 ЦПК України, підготовче засідання проводиться судом з повідомленням учасників справи.

Сторони у підготовче засідання не з`явились.

Відповідач Територіальна громади в особі Широківської сільської ради Запорізького району Запорізької області скористалися своїм правом та надали до суду відзив на позовну заяву, а також просять розгляд справи проводити без участі представника відповідача.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі, якщо розгляд справи здійснюється судом за відсутністю осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального засобу не здійснюється.

Згідно з ч. 1 ст. 198 ЦПК України, підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

При підготовці справи до судового розгляду проведені підготовчі дії, передбачені ч.2 ст. 197 ЦПК України. Суд вважає їх достатніми для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197-200 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Закрити підготовчепровадження поцивільній справіза позовом ОСОБА_1 доТериторіальної громадив особіШироківської сільськоїради Запорізькогорайону Запорізькоїобласті провизнання прававласності впорядку спадкуванняза закономна спадковемайно та призначити судове засідання по суті о 14 годині 00 хвилин 25 березня 2024 року.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Запорізького районного суду Запорізької області за адресою: м. Запоріжжя, вул. Істоміна, 10.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається за електронною адресою http://zp.zp.court.gov.ua/sud0810.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню не підлягає.

Суддя Р.В. Мінгазов

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117605593
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності в порядку спадкування за законом на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —317/755/24

Рішення від 05.04.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Мінгазов Р. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Мінгазов Р. В.

Ухвала від 07.02.2024

Цивільне

Запорізький районний суд Запорізької області

Мінгазов Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні