Ухвала
від 06.03.2024 по справі 477/3004/23
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД

Миколаївської області

Справа №477/3004/23

Провадження №2/477/296/24

УХВАЛА

06 березня 2024 року м. Миколаїв

Жовтневий районний суд Миколаївської області в складі головуючого - судді Козаченка Р.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , треті особи, що не заявляють самостійних вимог: служба у справах дітей Вітовської районної державної адміністрації Миколаївської області, ОСОБА_3 , про визначення місця проживання дитини,

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом, в якому просить визначити місце проживання дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , разом з її батьком ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , який проживає за адресою: АДРЕСА_1 .

Ухвалою Жовтневого районного суду Миколаївської області від 11 грудня 2023 року позовну заяву прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження.

Згідно зазначеної ухвали було зобов`язано третю особу - службу у справах дітей Вітовської районної державної адміністрації Миколаївської області надати суду висновок про доцільність визначення місця проживання дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з її батьком ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Як вбачається з матеріалів справи, відповідачка ОСОБА_2 зареєстрована за адресою: АДРЕСА_2 .

Даний населений пункт за адміністративно-територіальним поділом знаходиться на території Воскресенської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області, при якій створена служба у справах дітей.

Згідно ч.3 ст.53 ЦПК України, якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Враховуючи викладене, суд вважає необхідним замінити службу у справах дітей Вітовської районної державної адміністрації Миколаївської області на службу у справах дітей Воскресенської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області, залучивши до участі у справі, та зобов`язати її надати суду висновок про доцільність визначення місця проживання дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з її батьком ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Керуючись статтями53,258-260ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В:

Замінити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору службу у справах дітей Вітовської районної державної адміністрації Миколаївської області на службу у справах дітей Воскресенської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області, залучивши її до участі у справі.

Зобов`язати службу у справах дітей Воскресенської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області надати суду висновок про доцільність визначення місця проживання дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з її батьком ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Копію ухвали направити для ознайомлення сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р.В. Козаченко

Дата ухвалення рішення06.03.2024
Оприлюднено14.03.2024
Номер документу117613099
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —477/3004/23

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Козаченко Р. В.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Жовтневий районний суд Миколаївської області

Козаченко Р. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні