Ухвала
від 05.03.2024 по справі 163/481/24
ЛЮБОМЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 163/481/24

Провадження № 2-о/163/37/24

ЛЮБОМЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

05 березня 2024 року місто Любомль

Любомльський районний суд Волинської області в складіголовуючого суддіШеремети С.А.,вивчивши заяву ОСОБА_1 (місцепроживання: АДРЕСА_1 ) про встановлення фактів, що мають юридичне значення, заінтересована особа ГУ ДПС у Волинській області (місцезнаходження: Київський майдан, 4, місто Луцьк, Волинська область), Рівненська сільська рада, (місцезнаходження: вулиця Шкільна, 2, село Рівне Ковельського району Волинської області)

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 у своїй заяві просить:

- встановити юридичний факт родинних відносин, а саме, що ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 були чоловіком та дружиною;

- встановити факт приналежності правовстановлюючого документу, а саме , що сертифікат серії ВЛ №0264500 на право на земельну частку (пай) розміром 1,66 в умовних кадастрових одиницях виданий Любомльською РДА 23.12.2008 року на ім`я ОСОБА_2 належить ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

- встановити юридичний факт родинних відносин, а саме, що ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_3 є онуком ОСОБА_3 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Заява відповідає вимогам ЦПК України; підстави для залишення її без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Заява предметно відноситься до цивільного судочинства, інстанційно та територіально підсудна Любомльському районному суду.

Викладені в заяві вимоги відповідають положенням ст.293 ЦПК України щодо розгляду заяви в порядку окремого провадження.

Наведене дає підстави для прийняття заяви та відкриття провадження.

Крім того, з огляду на зміст заявлених вимог, клопотання про витребування в Любомльському відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Ковельському районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції актового запису про реєстрацію шлюбу між ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_4 та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_5 підлягає задоволенню.

Керуючись ст.187, 293, 260 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Заяву ОСОБА_1 про встановлення фактів, що мають юридичне значення, заінтересована особа ГУ ДПС у Волинській області, Рівненська сільська рада, прийняти до розгляду та відкрити провадження в справі.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 10:00годину 25березня 2024року в приміщенні Любомльського районного суду Волинської області з викликом учасників справи.

Витребувати в Любомльському відділі державної реєстрації актів цивільного стану у Ковельському районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (44301, вул. Я.Мудрого, 4, м.Любомль, Ковельський район, Волинська область) актовий запис про реєстрацію шлюбу між ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_4 та ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_5 .

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо цієї справи https://court.gov.ua/fair/.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Заперечення на ухвалу, що не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Головуючий: суддя С.А.Шеремета

СудЛюбомльський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117639213
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —163/481/24

Рішення від 05.04.2024

Цивільне

Любомльський районний суд Волинської області

Шеремета С. А.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Любомльський районний суд Волинської області

Шеремета С. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні