Ухвала
від 14.03.2024 по справі 279/711/24
КОРОСТЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №279/711/24

Провадження №2/279/659/24

У Х В А Л А

(вступна та резолютивна частини)

14.03.2024 року

Коростенський міськрайоннийсуд Житомирськоїобласті вскладі судді НедашківськоїЛ.А. з секретарем Хомутовською М.А.,за участіпредставника позивача ОСОБА_1 ,адвоката ТюканкінаО.О.,відповідача ОСОБА_2 ,розглянувши упідготовчому судовомузасіданні клопотанняпро призначеннясудової молекулярно-генетичноїекспертизипо цивільній справі №279/711/24 за позовом ОСОБА_1 , в інтересахякого дієпредставник ОСОБА_3 до ОСОБА_2 ,треті особи:Коростенський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уКоростенському районіЖитомирської областіЦентрального міжрегіональногоуправління Міністерстваюстиції (м.Київ),Комунальне некомерційнепідприємство "Житомирськийобласний спеціалізованийбудинок дитинидля дітей-сирітта дітей,які залишилисьбез піклуваннябатьків"Житомирської обласноїради про встановлення факту батьківства та про внесення змін до актового запису про народження дитини даних про батька, -

В С Т А Н О В И В :

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту ухвали суду, пов`язаної з потребою в його обґрунтуванні, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити вступну і резолютивну частини ухвали.

Керуючись ч.6 ст.259 ЦПК України,

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника позивача ОСОБА_3 про призначення у справі судової молекулярно-генетичної експертизи задовольнити.

Призначити по справі судову молекулярно-генетичну експертизу, проведення якої доручити судовим експертам Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центра МВС України (м.Київ вул. Джонса Гарета, 3).

На вирішення експертизи поставити наступне запитання:

- чи являється ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 біологічним батьком дитини, ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ?

ОСОБА_2 та Комунальному некомерційномупідприємству "Житомирськийобласний спеціалізованийбудинок дитинидля дітей-сирітта дітей,які залишилисьбез піклуваннябатьків"Житомирської обласноїради забезпечити явку ОСОБА_4 до Київського науково-дослідного експертно-криміналістичного центра МВС України (м.Київ вул. Джонса Гарета, 3).

Попередити експерта про кримінальну відповідальність за ст.ст.384, 385 КК України.

Копію ухвали направити експерту.

Провадження у справі на час проведення експертизи зупинити.

Витрати на проведення експертизи покласти на позивача ОСОБА_1 .

Ухвала в частині зупинення провадження у справі може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п`ятнадцяти днів.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена в день її проголошення або складання, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду якщо апеляційна скарга подана протягом 15 днів з дня її вручення.

Повний текст ухвали буде виготовлений у строк не більш як п`ять днів з дня оголошення вступної та резолютивної частин ухвали.

Суддя Леся НЕДАШКІВСЬКА

копія згідно з оригіналом

Дата ухвалення рішення14.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117639443
СудочинствоЦивільне
Сутьбатька

Судовий реєстр по справі —279/711/24

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Недашківська Л. А.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Недашківська Л. А.

Ухвала від 01.02.2024

Цивільне

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області

Недашківська Л. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні