Ухвала
від 14.03.2024 по справі 939/313/24
БОРОДЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 939/313/24

УХВАЛА

14 березня 2024 рокуБородянський районний суд

Київської області в складі: головуючого судді Стасенка Г.В.,

за участі секретаря судового засідання Клопот О.О.,

заявниці ОСОБА_1 ,

розглянувши увідкритому судовомузасіданні взалі судовихзасідань Бородянськогорайонного судув селищіБородянці Бучанськогорайону Київськоїобласті повул.Шевченка,3цивільну справуза заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи:Іванківська державна нотаріальна контора Київської області та виконавчий комітет Іванківської селищної ради Вишгородського району Київської області про встановлення факту родинних відносин,

ВСТАНОВИВ:

Заявниця ОСОБА_1 заявила клопотання про допит свідків ОСОБА_2 та ОСОБА_3 , які проживають у Вишгородському (раніше Іванківському) районі Київської області, в режимі відеоконференції через Іванківський районний суд Київської області, у зв`язку з віддаленістю місця їх проживання від Бородянського районного суду Київської області.

Згідно з ч. 7 ст. 212 ЦПК України свідок, перекладач, спеціаліст, експерт можуть брати участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції виключно в приміщенні суду.

Відповідно до ч. 8 ст. 212 ЦПК України у клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніше як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Відповідно до ч. 9 ст. 212 ЦПК України, копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне клопотання заявниці ОСОБА_1 задовольнити та провести допит свідків ОСОБА_2 і ОСОБА_3 у справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту родинних відносин в режимі відеоконференції з приміщення Іванківського районного суду Київської області.

Керуючись ст. 212 ЦПК України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання заявниці ОСОБА_1 про допит свідків ОСОБА_2 та ОСОБА_3 в режимі відеоконференції задовольнити.

Судове засідання для допиту свідків призначити на 19 квітня 2024 року на 11 годину.

Доручити Іванківському районному суду Київської області забезпечити проведення відеоконференції за участю свідків ОСОБА_2 та ОСОБА_3 у приміщенні суду за адресою: АДРЕСА_1 .

Свідки ОСОБА_2 та ОСОБА_3 мають з`явитися до Іванківського районного суду Київської області для проведення їх допиту в режимі відеоконференції.

Доручити відповідним посадовим особам Іванківського районного суду Київської області перевірити документи, що посвідчують особи свідків ОСОБА_2 і ОСОБА_3 , вручити пам`ятку із процесуальними правами та обов`язками свідка, відібрати присягу свідка та розписку про попередження свідків про кримінальну відповідальність за завідомо неправдиві показання і відмову від давання показань.

Копію ухвали негайно надіслати до Іванківського районногосуду Київськоїобласті,в тому числі електронною поштою.

Головуючий суддя Геннадій СТАСЕНКО

СудБородянський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення14.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117639741
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —939/313/24

Рішення від 19.04.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

Рішення від 19.04.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Бородянський районний суд Київської області

Стасенко Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні