Ухвала
від 12.03.2024 по справі 721/5/24
ПУТИЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

12.03.2024

Справа № 721/5/24

Провадження 2/721/65/2024

У Х В А Л А

Путильський районнийсуд Чернівецькоїобласті в складі:

Головуючого судді: Проскурняка С.П.

за участю секретаря: Помазан М.В.

представника позивача: Гараздюка В.

відповідача: ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Путила Чернівецької області цивільну справу за позовом Керівника Вижницької окружної прокуратури, ОСОБА_2 в інтересах держави в особі: Чернівецької обласної державної адміністрації (Чернівецької обласної військової адміністрації), третя особа на стороні позивача: Військова частина НОМЕР_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 до ОСОБА_1 , третя особа на стороні відповідача: ОСОБА_3 про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду з позовом до ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , третя особа на стороні відповідача, яка не заявляє самостійних вимог: Служба у справах дітей Путильської РДА про визнання права власності на нерухоме майно.

Відповідач ОСОБА_1 заявила клопотання про залучення третіх осіб на стороні відповідача які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Селятинську сільську раду Вижницького району Чернівецької області та Вижницьку районну адміністрацію Чернівецької області (Вижницька районна військова адміністрація Чернівецької області).

Представник позивача не заперечував щодо залучення третіх осіб.

Вивчивши матеріали позову, суд вважає, що клопотання відповідача підлягає задоволенню, при цьому суд виходить з наступного.

Приписами ч.3 ст.53 ЦПК України, передбачено, що якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що необхідно залучити третіх осіб які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Селятинську сільську раду Вижницького району Чернівецької області та Вижницьку районну адміністрацію Чернівецької області (Вижницька районна військова адміністрація Чернівецької області), також вважає про необхідність відкладення підготовчого засідання у справі.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.53,260,354,355 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Залучити до участі у справі третіх осіб на стороні відповідача які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Селятинську сільську раду Вижницького району Чернівецької області та Вижницьку районну адміністрацію Чернівецької області (Вижницька районна військова адміністрація Чернівецької області).

Роз`яснити Селятинській сільській раді Вижницького району Чернівецької області та Вижницькій районній адміністрації Чернівецької області (Вижницька районна військова адміністрація Чернівецької області), що треті особи, які не заявляють самостійних вимог, мають процесуальні права і обов`язки, встановлені статтею 43 цього Кодексу.

Про час та місце розгляду справи повідомити Селятинську сільську раду Вижницького району Чернівецької області та Вижницьку районну адміністрацію Чернівецької області (Вижницька районна військова адміністрація Чернівецької області).

Підготовче судове засідання відкласти на 02.04.2024 року на 14год. 00хв.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Повний текст ухвали складено 14 березня 2024 року.

Суддя: С.П. Проскурняк

Дата ухвалення рішення12.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117643534
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин

Судовий реєстр по справі —721/5/24

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Путильський районний суд Чернівецької області

Проскурняк С. П.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Путильський районний суд Чернівецької області

Проскурняк С. П.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Путильський районний суд Чернівецької області

Проскурняк С. П.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Путильський районний суд Чернівецької області

Проскурняк С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні