Ухвала
від 02.04.2024 по справі 721/5/24
ПУТИЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

02.04.2024

Справа №721/5/24

Провадження №2/721/65/2024

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи

до судового розгляду

Путильський районний суд Чернівецької області у складі: головуючого судді Проскурняка С.П., за участю секретаря Помазан М.В., розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Путила Чернівецької області цивільну справу за позовом Керівника Вижницької окружної прокуратури, ОСОБА_1 в інтересах держави в особі: Чернівецької обласної державної адміністрації (Чернівецької обласної військової адміністрації), третя особа на стороні позивача: Військова частина НОМЕР_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ( АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідача: ОСОБА_3 , Селятинська сільська рада Вижницького району Чернівецької області, Вижницька районна адміністрація Чернівецької області (Вижницька районна військова адміністрація Чернівецької області) про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою, -

В С Т А Н О В И В :

Ухвалою судді від 15.01.2024 року провадження у зазначеній справі відкрито. До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

Сторони в судове засідання не з`явились, хоча судом повідомлялись про час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомили. .

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України, - ... У разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи вразі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється

Враховуючи те, що в судове засідання не з`явились всі учасники справи, а тому фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось, що відповідає положенням ч.2 ст.247 ЦПК України.

В підготовчому судовому засіданні проведенні дії передбаченні ст.ст.189,197 ЦПК України.

Враховуючи те, що всі підготовчі дії по справі проведені, в зв`язку з чим необхідно закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, керуючись ст.ст.89-200,247,260 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом Керівника Вижницької окружної прокуратури, ОСОБА_1 в інтересах держави в особі: Чернівецької обласної державної адміністрації (Чернівецької обласної військової адміністрації), третя особа на стороні позивача: Військова частина НОМЕР_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ( АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 , треті особи на стороні відповідача: ОСОБА_3 , Селятинська сільська рада Вижницького району Чернівецької області, Вижницька районна адміністрація Чернівецької області (Вижницька районна військова адміністрація Чернівецької області) про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 01 травня 2024 року о 14год. 50хв. в приміщенні Путильського районного суду Чернівецької області.

Про час та місце судового засідання повідомити учасників справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: С.П. Проскурняк

Дата ухвалення рішення02.04.2024
Оприлюднено03.04.2024
Номер документу118061449
СудочинствоЦивільне
Сутьусунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —721/5/24

Ухвала від 02.04.2024

Цивільне

Путильський районний суд Чернівецької області

Проскурняк С. П.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Путильський районний суд Чернівецької області

Проскурняк С. П.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Путильський районний суд Чернівецької області

Проскурняк С. П.

Ухвала від 15.01.2024

Цивільне

Путильський районний суд Чернівецької області

Проскурняк С. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні