Ухвала
від 11.03.2024 по справі 226/616/24
ДИМИТРОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 226/616/24

Справа № 226/616/24

Провадження № 2-о/226/10/2024

У Х В А Л А

про залишення заяви без руху

11 березня 2024 року суддя Димитровського міського суду Донецької області Коваленко Т.О., розглянувши заяву ОСОБА_1 , в інтересах якої діє ОСОБА_2 , про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересована особа: Мирноградська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області,

у с т а н о в и л а:

06.03.2024 до Димитровського міського суду Донецької області ОСОБА_1 , в інтересах якої діє ОСОБА_2 , подала заяву про встановлення факту, що має юридичне значення.

Розглянувши заяву, вважаю, що вона не відповідає вимогам цивільного процесуального законодавства України з таких підстав.

За правилами частини третьої статті 294 Цивільного процесуального кодексу України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

За вимогами частин першої та другої статті 177 Цивільного процесуального кодексу України позивач повинен додати до позовної заяви її копії та копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб. У разі подання до суду позовної заяви та документів, що додаються до неї, в електронній формі через електронний кабінет позивач зобов`язаний додати до позовної заяви доказ надсилання іншим учасникам справи копій поданих до суду документів з урахуванням положень статті 43 цього Кодексу.

Представник заявника заяву про встановлення факту,що маєюридичне значенняподав до суду в електронній формі, але докази надсилання заінтересованій особіМирноградській міськійвійськовій адміністраціїПокровського районуДонецької областізаяви та копій поданих до суду документів, до матеріалів позову не долучені.

Відповідно до частин першої і другої статті 185 Цивільного процесуального кодексу України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати десяти днів з дня отримання позивачем ухвали.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 185, 260, 261, 353 ЦПК України, суддя

п о с т а н о в и л а:

Заяву ОСОБА_1 , в інтересах якої діє ОСОБА_2 , про встановлення факту, що має юридичне значення, заінтересована особа: Мирноградська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області залишити без руху, надавши заявнику строк, що не перевищує десяти днів з дня отримання цієї ухвали, для виправлення вказаних в ухвалі недоліків а саме надати суду докази надсилання заінтересованій особіМирноградській міськійвійськовій адміністраціїПокровського районуДонецької областізаяви та копій поданих до суду документів.

Роз`яснити заявнику, що у разі, якщо у вказаний строк недоліки заяви не будуть усунуті, заява вважається неподаною і повертається заявникові.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею, оскарженню не підлягає.

Суддя Т.О. Коваленко

СудДимитровський міський суд Донецької області
Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117647462
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —226/616/24

Рішення від 29.04.2024

Цивільне

Димитровський міський суд Донецької області

Коваленко Т. О.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Димитровський міський суд Донецької області

Коваленко Т. О.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Димитровський міський суд Донецької області

Коваленко Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні