Ухвала
від 14.03.2024 по справі 229/929/24
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 229/929/24

Провадження № 2/229/931/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14 березня 2024 р. Дружківський міський суд Донецької області в складі головуючого судді Фролової Н.М., за участю секретаря судового засідання Бочарової К.О., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Дружківської міської територіальної громади в особі Дружківської міської військової адміністрації про визначення додатково строку для прийняття спадщини,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дружківського міського суду Донецької області перебуває вказана цивільна справа.

В підготовче засідання призначене на 12-00 годину 14 березня 2024 року не з`явилася позивач ОСОБА_1 , про дату, час та місце розгляду справи була повідомлена належним чином, надала суду заяву в якій просить розглядати справу без її участі, позовні вимоги підтримує в повному обсязі, проти винесення заочного рішення не заперечує.

Відповідач Дружківська міська територіальна громада в особі Дружківської міської військової адміністрації не забезпечило явки свого представника до підготовчого засідання, про час та місце проведення підготовчого засідання повідомленні належним чином.

На підставі ч.2 ст. 247 Цивільного процесуального кодексу України, в разі неявки всіх осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Суд, дослідивши матеріали справи вважає можливим провести підготовче засідання за відсутності сторін.

Під час підготовчого судового засідання суд визначився з предметом спору та характером спірних правовідносин, змістом позовних вимог, з обставинами справи, які підлягають встановленню, обсягом доказів та визначив порядок їх дослідження.

Вказані дії суд вважає достатніми для забезпечення справедливого, неупередженого, своєчасного розгляду та вирішення цивільної справи по суті, у зв`язку з чим вважає необхідним підготовче провадження закрити та призначити розгляд справи по суті у відкритому судовому засіданні з викликом в судове засідання учасників справи.

Керуючись ст.ст. 189, 196-198, 200, 259-261 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Дружківської міської територіальної громади в особі Дружківської міської військової адміністрації про визначення додатково строку для прийняття спадщини закрити.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні 22 березня 2024 року о 8-15 годині в Дружківському міському суді Донецької області за адресою: м. Дружківка, вул. В.Пилипенка, 45, з викликом учасників справи.

Про дату, час та місце судового розгляду справи повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: https://dr.dn.court.gov.ua (стан розгляду справи).

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя

Дата ухвалення рішення14.03.2024
Оприлюднено15.03.2024
Номер документу117647484
СудочинствоЦивільне
Сутьвизначення додатково строку для прийняття спадщини

Судовий реєстр по справі —229/929/24

Рішення від 22.03.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Фролова Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні