Ухвала
від 14.03.2024 по справі 466/1813/24
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/1813/24

Провадження № 2/466/1180/24

У Х В А Л А

14 березня 2024 року Шевченківський районний суд м. Львова у складі:

головуючого - судді Єзерського Р.Б.

при секретарі Свиті А.І.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Львові цивільну справу за позовом адвоката Вишнякової Наталі Василівни, яка представляє інтереси ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , з участю третьої особи: Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради про відібрання малолітніх дітей від матері без позбавлення батьківських прав, стягнення аліментів на утримання малолітніх дітей, -

в с т а н о в и в :

у провадження Шевченківського районного суду м. Львова перебуває вищезазначена цивільна справа.

У матеріалах справи міститься клопотання адвоката Вишнякової Наталі Василівни, яка представляє інтереси ОСОБА_1 про надання висновку Органом опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради щодо доцільності (недоцільності) відібрання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 від матері ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 не позбавляючи її батьківських прав.

Згідно ст.247 ЦПК України у разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 4, 5 ст. 19 СК України, при розгляді судом спорів щодо участі одного з батьків у вихованні дитини, місця проживання дитини, виселення дитини, зняття дитини з реєстрації місця проживання, визнання дитини такою, що втратила право користування житловим приміщенням, позбавлення та поновлення батьківських прав, побачення з дитиною матері, батька, які позбавлені батьківських прав, відібрання дитини від особи, яка тримає її у себе не на підставі закону або рішення суду, управління батьками майном дитини, скасування усиновлення та визнання його недійсним обов`язковою є участь органу опіки та піклування, представленого належною юридичною особою. Орган опіки та піклування подає суду письмовий висновок щодо розв`язання спору на підставі відомостей, одержаних у результаті обстеження умов проживання дитини, батьків, інших осіб, які бажають проживати з дитиною, брати участь у її вихованні, а також на підставі інших документів, які стосуються справи.

Суд вважає, що для повного і об`єктивного розгляду справи, клопотання адвоката Вишнякової Наталі Василівни, яка представляє інтереси ОСОБА_1 слід задовольнити та зобов`язати орган опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради надати висновок щодо доцільності (недоцільності) відібрання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 від матері ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 не позбавляючи її батьківських прав.

Керуючись ст.ст.260, 261 ЦПК України, ст.19 СК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

клопотання адвоката Вишнякової Наталі Василівни, яка представляє інтереси ОСОБА_1 про надання висновку органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради - задовольнити.

Зобов`язати орган опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради надати висновок щодо доцільності (недоцільності) відібрання ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 від матері ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_3 не позбавляючи її батьківських прав.

Копію ухвали скерувати для виконання до органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради (місцезнаходження:м. Львів, вул. Липинського, 11).

Вищезазначений висновок надати суду до 14 квітня 2024 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Р. Б. Єзерський

Дата ухвалення рішення14.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117649852
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —466/1813/24

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Рішення від 25.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 17.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні