Ухвала
від 15.03.2024 по справі 309/5801/23
ХУСТСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 309/5801/23

Провадження № 2/309/1159/23

У Х В А Л А

15 березня 2024 року м. Хуст

Хустський районний суд Закарпатської області

у складі: головуючого-судді Кемінь В.Д.

за участю: секретаря судового засідання Плиска А.В.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в м.Хуст цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Хустський центр первинної медико-санітарної допомоги» Хустської міської ради Закарпатської області про стягнення грошової компенсації за невикористані відпустки та середнього заробітку за весь час затримки розрахунку,-

В С Т А Н О В И В:

Позивачка ОСОБА_1 звернулася в суд з позовом до Комунального некомерційного підприємства «Хустський центр первинної медико-санітарної допомоги» Хустської міської ради Закарпатської області про стягнення грошової компенсації за невикористані відпустки та середнього заробітку за весь час затримки розрахунку.

Ухвалою Хустського районного суду Закарпатської області від 21.12.2023 року прийнято до розгляду дану позовну заяву, відкрито провадження у цивільній справі та призначено дану справу до підготовчого судового засідання на 09 год. 20 хв. «17» січня 2024 року у відкритому судовому засіданні у Хустському районному суді, яке було відкладено з об`єктивних причин.

Позивачка ОСОБА_1 просила суд не розглядати заяву про відвід судді Кемінь В.Д., оскільки не бажає відводити суддю Кемінь В.Д., просить суд закрити підготовче судове засідання та призначити справу до судового розгляду по суті.

Представник відповідача в телефонному режимі повідомив про те, що не заперечує проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до розгляду.

Підстав для відкладення підготовчого судового засідання не встановлено.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено: завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Відповідно до ч.2 ст.200 ЦПК України: за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

До судового розгляду спір між сторонами не врегульований.

Беручи до уваги, що по справі проведені необхідні підготовчі дії, передбачені ст.ст.189,197 ЦПК України, суд вважає необхідним призначити справу до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189,196,198, 200 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства «Хустський центр первинної медико-санітарної допомоги» Хустської міської ради Закарпатської області про стягнення грошової компенсації за невикористані відпустки та середнього заробітку за весь час затримки розрахунку та призначити справу до судового розгляду по суті на 11 годину 00 хвилин 11 квітня 2024 року.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Суддя Хустського

районного суду: Кемінь В.Д.

Дата ухвалення рішення15.03.2024
Оприлюднено18.03.2024
Номер документу117667075
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення грошової компенсації за невикористані відпустки та середнього заробітку за весь час затримки розрахунку

Судовий реєстр по справі —309/5801/23

Ухвала від 15.03.2024

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Кемінь В. Д.

Ухвала від 21.12.2023

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Кемінь В. Д.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Кемінь В. Д.

Ухвала від 01.12.2023

Цивільне

Хустський районний суд Закарпатської області

Кемінь В. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні