Ухвала
від 19.05.2010 по справі 2а-2788/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

19 травня 2010 року                                                    Справа №  2а-2788/10/0870

м. Запоріжжя

          Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Янюк О.С., перевіривши матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у Комунарському районі м. Запоріжжя

до Приватного підприємства  «АДК-КОМ»,  м. Запоріжжя.

про стягнення податкового боргу  

ВСТАНОВИВ:

          18.05.2010 Державна податкова інспекція у Комунарському районі м. Запоріжжя звернулась до суду із позовом до МПП «Будівельник», в якому просить стягнути з відповідача 10 848,00 грн., у тому числі заборгованість зі сплати податку на прибуток у розмірі 2 141,00грн., заборгованість зі сплати податку на додану вартість у розмірі 4 120,00 грн  та заборгованість з комунального податку у розмірі 4 586,60грн.

          Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб’єктом владних повноважень.

Зазначений спір, згідно із ст. 17 КАС України, належить до компетенції адміністративних судів і має розглядатись у порядку адміністративного судочинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.  

Під час підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні у них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчити підготовче провадження, відкрити провадження в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Ураховуючи наведене, керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя  

УХВАЛИВ:

          1. Відкрити провадження в адміністративній справі № 2а-2788/10/0870 за позовом Державної податкової інспекції у Комунарському районі м. Запоріжжя до ПП «АДК-КОМ» про стягнення податкового боргу.

          2. Закінчити підготовче провадження та призначити судове засідання на 15 червня 2010 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань № 12 о 10 год. 50 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Янюк Оленою Сергіївною.

          3. Запропонувати подати до початку судового засідання

          позивачу – належним чином оформлена довіреність на представника; детальний розрахунок заявленої до стягнення суми та документи на його обґрунтування (декларації, розрахунки); матеріали оскарження податкових вимог та рішень (за наявності); документи щодо повної/часткової сплати заборгованості; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів – у справу, оригінали – суду для огляду.

відповідачу – у разі невизнання адміністративного позову подати до 14 червня 2010 року письмові заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень; належним чином оформлена довіреність на представника (за наявності); матеріали оскарження податкових вимог та податкових повідомлень-рішень; детальний контррозрахунок заявленої до стягнення суми та документи на його обґрунтування (декларації, розрахунки); докази погашення заборгованості (повністю або частково) на день розгляду справи, якщо таке мало місце; листування між сторонами у справі по суті спору (з доказами направлення або вручення кореспонденції); належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів -  до справи, оригінали – суду для огляду.

4. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом із пам’яткою про їх процесуальні права та обов’язки, відповідачеві – копію позовної заяви та додані до неї документи.

5. У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. У разі неможливості прибути у судове засідання сторін, або їх представників, пропонуємо подати клопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя                               (підпис)                                   О.С. Янюк

< Текст >    < Дата попереднього судового засідання (дата) (АДМ) >       15 червня 2010 року     < Текст >   10:50    < Текст >

< Текст >  

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення19.05.2010
Оприлюднено26.10.2010
Номер документу11769776
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2788/10/0870

Постанова від 16.07.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Янюк Олена Сергіївна

Постанова від 16.07.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Янюк Олена Сергіївна

Ухвала від 19.05.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Янюк Олена Сергіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні