Ухвала
від 18.03.2024 по справі 716/1708/23
ЗАСТАВНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №716/1708/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

18.03.2024 Заставнівський районний суд Чернівецької області у складі:

головуючого судді - Пухарєвої О.В.,

присяжних Кулінковича С.В., Українця Ю.І. ,

з участю секретаря - Кульки О.М.,

представниці заявниці Венерської Г.І. ,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Заставна цивільну справу за заявою ОСОБА_1 ,заінтересовані особи ОСОБА_2 ,Орган опікита піклуваннявиконавчого комітетуКадубовецької сільськоїради Чернівецькогорайону Чернівецькоїобласті провизнання особинедієздатною,встановлення опікита призначенняопікуна, -

В С Т А Н О В И В :

У провадженні Заставнівського районного суду Чернівецької області перебуває цивільна справа за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи ОСОБА_2 , Орган опіки та піклування виконавчого комітету Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області про визнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна.

Ухвалою судді Зставнівського районного суду Чернівецької області від 14.09.2023 прийнято заяву до розгляду, відкрито провадження по справі та призначено підготовче засідання.

Ухвалою Заставнівського районного суду Чернівецької області від 16.11.2023 по справі призначалась судово-психіатрична експертиза.

20.02.2024 до суду надійшов висновок судово-психіатричного експерта №161 від 07.02.2024 .

Ухвалою Заставнівського районного суду Чернівецької області від 05.03.2024 провадження по справі поновлено та призначено до підготовчого засідання.

В підготовчому засіданні представниця заявниці ОСОБА_3 заяву підтримла повністю, надала суду подання органу опіки та піклування про доцільність призначення опікуна ОСОБА_1 . Не заперечувала проти призначення справи до судового розгляду.

Представник заінтересованої особи Органу опіки та піклування при виконавчому комітеті Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області у підготовче засідання не з`явився, подав до суду заяву про розгляд справи за його відсутності.

Заінтересована особа ОСОБА_2 до суду не з`явилася.

Адвокат Павчук С.І. в підготовче засідання не з`явився, в заяві до суду просить справу розглядати у його відсуності, проти задовлення заявлених вимог не заперечує.

Справи окремого провадження розглядаються в загальному порядку, встановленого ЦПК України .

В ході підготовчого засідання:

- встановлено, що представниця заявниці від заявлених вимог не відмовилася;

- проведено судово-психіатричну експертизу; інших підстав для вирішення питань, визначених пунктами 9-14 ч. 2ст. 197 ЦПК Українине встановлено;

- визначено порядок з`ясування обставин справи, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті.

- визначено дату проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Згідно п. 3 ч.2ст. 200 ЦПК Україниза результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Здійснивши всі дії необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи, суд вважає, що наявні підстави для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197,198, 200 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи ОСОБА_2 , Орган опіки та піклування виконавчого комітету Кадубовецької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області про визнання особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна до судового розгляду по суті на 11:10 год. 18.03.2024 в приміщенні Заставнівського районного суду Чернівецької області, за адресою: вул. Незалежності, 95, м.Заставна Чернівецької області.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин та порядок дослідження доказів: всі обставини необхідні для вирішення справи з`ясувати в судовому засіданні шляхом надання пояснень сторонами та дослідження письмових доказів, які додані до заяви.

В судове засідання викликати заявницю та її представницю, заінтересованих осіб, адвоката особи, відносно якої вирішується питання про визнання недієздатною.

Розгляд справи проводити судом у складі судді Пухарєвої О.В. та двох присяжних.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяО.Пухарєва

Присяжні С.Кулінкович

Ю.Українець

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено19.03.2024
Номер документу117706551
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —716/1708/23

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Пухарєва    О. В.

Рішення від 18.03.2024

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Пухарєва    О. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Пухарєва    О. В.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Пухарєва    О. В.

Ухвала від 16.11.2023

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Пухарєва    О. В.

Ухвала від 31.10.2023

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Пухарєва    О. В.

Ухвала від 14.09.2023

Цивільне

Заставнівський районний суд Чернівецької області

Пухарєва    О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні