Ухвала
від 16.01.2024 по справі 686/14543/22
ЛЕТИЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер судової справи №686/14543/22

Номер провадження №2-678-3/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

16 січня 2024 року селище Летичів

Суддя Летичівського районного суду Хмельницької області Лазаренко А. В., розглянувши заяву ОСОБА_1 про участь у проведенні судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у справі № 686/14543/22,

встановив:

В провадженні Летичівського районного суду Хмельницької області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_2 до Требуховецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Меджибізької селищної ради Хмельницької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача директор Требуховецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Меджибізької селищної ради Хмельницької області Попадюк Тетяна Володимирівна про поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

16 січня 2024 року на адресу суду від третьої особи ОСОБА_1 надійшла письмова заява про проведення судових засідань у справі № 686/14543/22 дистанційно в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою власних технічних засобів та електронного цифрового підпису за допомогою «Онлайн сервісу відеозв`язку EasyCon».

Вказану заяву розглянуто в порядку ст.247 ЦПК України без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, на підставі наявних матеріалів.

Відповідно до вимог Цивільного процесуальногоКодексу України суди зобов`язані своєчасно, всебічно, повно та об`єктивно з`ясовувати всі обставини, що мають значення для правильного вирішення справи.

Згідно з ч.7ст. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», учасникам судового процесу на підставі судового рішення забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Відповідно до ч. 2 ст. 212 ЦПК України, учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Відповідно до ч. 3 ст. 212 ЦПК України, учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та засобів електронної ідентифікації, що мають високий рівень довіри, відповідно до вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронну ідентифікацію та електронні довірчі послуги", у порядку, визначеному Положенням про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положеннями, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

За встановлених обставин та з метою швидкого, повного та об`єктивного розгляду справи у розумні строки, враховуючи наявність технічної можливості проведення судових засідань в режимі відеоконференції, а також те, що ОСОБА_1 зареєстрована в системі «Електронний суд», суддя вважає за можливе задовольнити подану заяву.

На підставі вище викладеного та керуючись ст.ст.7, 211, 212, 260 ЦПК України, суд,

постановив:

Заяву ОСОБА_1 про участь у проведенні судових засідань в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Забезпечити ОСОБА_1 можливість брати участь у судових засіданнях у цивільній справі № 686/14543/22 в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою системи «EasyCon».

Копію ухвали для організації виконання надіслати сторонам.

Попередити сторони, що відповідно до ч. 5ст. 212 ЦПК Україниризики технічної неможливості участі у відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: А. В. Лазаренко

Дата ухвалення рішення16.01.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117714653
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин, з них у зв’язку з іншими підставами звільнення за ініціативою роботодавця

Судовий реєстр по справі —686/14543/22

Ухвала від 22.04.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Костенко А. М.

Рішення від 19.04.2024

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

Рішення від 19.04.2024

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

Рішення від 06.03.2024

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

Рішення від 06.03.2024

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Летичівський районний суд Хмельницької області

Лазаренко А. В.

Постанова від 07.03.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Гринчук Р. С.

Постанова від 07.03.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Гринчук Р. С.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Хмельницький апеляційний суд

Гринчук Р. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні