Ухвала
від 18.03.2024 по справі 915/1642/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

======================================================================

УХВАЛА

про відкриття провадження

18 березня 2024 року Справа № 915/1642/20(915/259/24)

м. Миколаїв

Господарський суд Миколаївської області у складі судді Давченко Т.М.,

розглянувши матеріали

позовної заяви ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Мостобудівельний загін № 73" (вул. Новозаводська, 5, м. Миколаїв, 54031; ідентифікаційний код 30126124)

до відповідачів:

1) Товариства з обмеженою відповідальністю "БАЗА ВІДПОЧИНКУ "СОФІЯ" (ідентифікаційний код 40560719; вул. Набережна, буд. 3, с. Хорли, Каланчацький район, Херсонська область, 75813)

2) Товариства з обмеженою відповідальністю "КАСА ДІ АНДРЕА і ДЖОВАННІ" (ідентифікаційний код 42353212; вул. Набережна, буд. 3, с. Хорли, Каланчацький район, Херсонська область, 75813)

про визнання угоди недійсною та застосування наслідків недійсності угоди

поданої у межах справи № 915/1642/20 про банкрутство ТОВ "Мостобудівельний загін № 73", у якій

кредитори:

1) Головне управління ДПС у Миколаївській області (вул. Лягіна, 6, м. Миколаїв);

2) Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області (вул. Морехідна, 1, м. Миколаїв);

3) Державне підприємство Адміністрація морських портів України (пр.Перемоги, 14, м. Київ) в особі відокремленого підрозділу Одеської філії Державного підприємства Адміністрація морських портів України (адміністрація Одеського морського порту) (митна площа, 1, м. Одеса);

4) Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області (ідентифікаційний код 41318030; просп. Центральний, 93, м. Миколаїв, 54017);

5) Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (ідентифікаційний код 43995495; просп. Ушакова, 75, м. Херсон);

банкрут: Товариство з обмеженою відповідальністю Мостобудівельний загін № 73 (ідентифікаційний код 30126124; вул. Новозаводська, 5, м. Миколаїв);

ліквідатор: арбітражний керуючий Пляка С.В. (54017, м. Миколаїв, а/с 8),

встановив:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Мостобудівельний загін № 73" (далі ТОВ "Мостобудівельний загін № 73") в особі ліквідатора звернулося до суду з позовною заявою від 08.03.2024 до Товариства з обмеженою відповідальністю "БАЗА ВІДПОЧИНКУ "СОФІЯ" (далі ТОВ "БВ"СОФІЯ" ) та Товариства з обмеженою відповідальністю "КАСА ДІ АНДРЕА і ДЖОВАННІ" (далі ТОВ "КАСА ДІ АНДРЕА і ДЖОВАННІ") від 18.01.2024 № 02-01/40, зареєстрованою в Господарському суді Миколаївської області 18.01.2024 за вх. № 713/24 про визнання угоди недійсною та застосування наслідків недійсності угоди, у якій викладені такі вимоги:

1. Прийняти дану позовну заяву до розгляду в межах справи про банкрутство №915/1642/20 та відкрити провадження у справі

2. Визнати недійсним правочин, оформлений актом приймання-передачі майна номер 2514 від 09.08.2018, виданий Приватним нотаріусом Херсонського міського нотаріального округу Довгань О.І., щодо передачі нерухомого майна - База відпочинку Софія.

3. Скасувати державну реєстрацію права власності на Базу відпочинку Софія, Херсонська обл., Каланчацький р., с. Хорли, вулиця Набережна, 3, реєстраційний номер об`єкта 936697465232 за ТОВ КАСА ДІАНДРЕАІДЖОВАННІ.

4. Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю КАСА ДІ АНДРЕА І ДЖОВАННІ, зареєстроване за ним нерухоме майно - Базу відпочинку Софія, розташовану за адресою Херсонська обл., Каланчацький р., с. Хорли, вулиця Набережна, 3 з подальшою державною реєстрацією за Товариством з обмеженою відповідальністю МОСТОВУДІВЕЛЬНИЙ ЗАГІН № 73 права власності на нерухоме майно - Базу відпочинку Софія, розташовану за адресою Херсонська обл., Каланчацький р., с. Хорли, вулиця Набережна, 3, реєстраційний номер об`єкта нерухомого майна 936697465232 до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

5. Судові витрати покласти на відповідачів.

Позов обґрунтовано тим, що база відпочинку "СОФІЯ", належна ТОВ "Мостобудівельний загін № 73", вибула з його володіння незаконно, що спричинило порушення прав банкрута та кредиторів банкрута.

Згідно протоколу передачі судової справи раніше визначеному складу суду від 11.03.2024, справі присвоєно єдиний унікальний номер 915/259/24 та на підставі ст. 7 Кодексу України з процедур банкрутства та п.п.3.3.1 Засад використання автоматизованої системи документообігу Господарського суду Миколаївської області було передано для розгляду судді Давченко Т.М., в провадженні якої перебуває справа про банкрутство ТОВ "Мостобудівельний загін № 73" (ідентифікаційний код 30126124).

Частиною 1 ст. 7 Кодексу України з процедур банкрутства визначено, що спори, стороною в яких є боржник, розглядаються господарським судом за правилами, передбаченими Господарським процесуальним кодексом України, з урахуванням особливостей, визначених цією статтею.

Дослідивши матеріали позовної заяви та додані до неї документи, судом встановлено, що позовна заява відповідає вимогам ст. 162, 164, 172 ГПК України, підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Згідно з ч. 1 ст. 176 Господарського процесуального кодексу України за відсутності підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження суд відкриває провадження у справі протягом п`яти днів з дня надходження позовної заяви або заяви про усунення недоліків, поданої в порядку, передбаченому статтею 174 цього Кодексу.

Відповідно до п.п. 8, 9 ч. 1 ст. 20 ГПК України, господарські суди розглядають справи у спорах, що виникають у зв`язку із здійсненням господарської діяльності (крім справ, передбачених частиною другою цієї статті), та інші справи у визначених законом випадках, зокрема: справи про банкрутство та справи у спорах з майновими вимогами до боржника, стосовно якого відкрито провадження у справі про банкрутство, у тому числі справи у спорах про визнання недійсними будь-яких правочинів (договорів), укладених боржником; стягнення заробітної плати; поновлення на роботі посадових та службових осіб боржника, за винятком спорів про визначення та сплату (стягнення) грошових зобов`язань (податкового боргу), визначених відповідно до Податкового кодексу України, а також спорів про визнання недійсними правочинів за позовом контролюючого органу на виконання його повноважень, визначених Податковим кодексом України; справи за заявами про затвердження планів санації боржника до відкриття провадження у справі про банкрутство.

Статтею 30 ГПК України встановлено правила виключної підсудності і, зокрема, визначено, що справи, передбачені пунктами 8 та 9 частини першої статті 20 цього Кодексу, розглядаються господарським судом за місцезнаходженням боржника.

Системний аналіз положень КУзПБ дає підстави для висновку, що з моменту порушення стосовно боржника справи про банкрутство він перебуває в особливому правовому режимі, який змінює весь комплекс юридичних правовідносин боржника, і спеціальні норми цього Кодексу мають пріоритет у застосуванні при розгляді справ про банкрутство щодо інших законодавчих актів України.

Положення Кодексу України з процедур банкрутства передбачають концентрацію всіх спорів у межах справи про банкрутство задля судового контролю у межах цього провадження за діяльністю боржника, залучення всього майна боржника до ліквідаційної маси та проведення інших заходів, метою яких є повне або часткове задоволення вимог кредиторів.

За приписами ч. 2 ст. 7 Кодексу України з процедур банкрутства господарський суд, у провадженні якого перебуває справа про банкрутство, в межах цієї справи вирішує всі майнові спори, стороною в яких є боржник; спори з позовними вимогами до боржника та щодо його майна; спори про визнання недійсними результатів аукціону; спори про визнання недійсними будь-яких правочинів, укладених боржником; спори про повернення (витребування) майна боржника або відшкодування його вартості відповідно; спори про стягнення заробітної плати; спори про поновлення на роботі посадових та службових осіб боржника; спори щодо інших вимог до боржника. Склад учасників розгляду спору визначається відповідно до Господарського процесуального кодексу України. Господарський суд розглядає спори, стороною в яких є боржник, за правилами, визначеними Господарським процесуальним кодексом України. За результатами розгляду спору суд ухвалює рішення.

Заяви (позовні заяви) учасників провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) або інших осіб у спорах, стороною в яких є боржник, розглядаються в межах справи про банкрутство (неплатоспроможність) за правилами спрощеного позовного провадження.

Разом з тим, враховуючи характер спірних правовідносин та обставин, які підлягають встановленню та зібрання відповідних доказів, зважаючи на суб`єктний склад, з метою правильного і своєчасного розгляду справи, суд, посилаючись на ч. 6 ст. 250 ГПК України, вважає за необхідне здійснювати розгляд даної справи в порядку загального позовного провадження. Відповідно указаної норми розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі.

Відповідно до п. 16. Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, затвердженої наказом Державної судової адміністрації України № 814 від 20.08.2019, АСДС може автоматично формуватися номер провадження судової справи, необхідний для діловодства відповідного суду.

У разі розгляду по суті в межах справ про банкрутство позовних заяв, заяв, такій справі присвоюється єдиний унікальний номер справи про банкрутство та в дужках зазначається єдиний унікальний номер справи.

Справи, які передані для розгляду в межах справ про банкрутство з господарського суду або судів інших юрисдикцій, містять єдиний унікальний номер справи про банкрутство та в дужках - єдиний унікальний номер справи, який був визначений раніше.

Таким чином, даній справі слід присвоїти номер 915/1489/20(487/7204/20).

Окрім цього, разом з позовом ліквідатором ТОВ «Мостобудівельний загін № 73» подано заяву про витребування доказів, а саме, заявник просить:

"2. Витребувати від Київської філії Комунального підприємства Вишеньківської сільської ради «Добробут-Гарант» (03055, м. Київ, просп. Перемоги, буд. 15, кв. 78) рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 42617047 від 20.08.2018 та всі матеріали реєстраційної справи з реєстрації за ТОВ «КАСА ДІ АНДРЕА ІДЖОВАННІ» (код ЄДРПОУ 42353212) права власності на базу відпочинку «Софія», що розташована у Херсонській області Каланчацького району с.Хорли, вул. Набережна, 3.

3. Витребувані судом документи надати через відділ документального забезпечення

господарского суду.

4. Витребувати від Комунального підприємства «Херсонське бюро технічної інвентаризації» Херсонської обласної ради (вул. Суворова 29 у каб. 102 (Корабельна районна у місті Херсоні рада)) матеріали інвентаризаційної справи (в оригіналі або належним чином завірених копіях) на базу відпочинку «Софія», що розташована у Херсонській області Каланчацького району с. Хорли, вул. Набережна, 3."

Позивач зазначає, що зазначені у п. 2 прохальної частини матеріали дозволять встановити неправомірність реєстрації за відповідачем-2 права власності на спірне майно. Зважаючи на приписи ч. 6 ст. ст.17 Закону України Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, витребування (вилучення) реєстраційних справ або документів із них здійснюється виключно за судовим рішенням. У зв?язку з наведеним позивач позбавлений можливості самостійно надати до суду зазначені документи.

Також позивач клопоче про витребування у бюро технічної інвентаризації матеріалів інвентаризаційної справи (в оригіналі або належним чином завірених копіях) на базу відпочинку «Софія». В цій частині клопотання мотивоване необхідністю виготовлення технічної документації на спірне майно.

Законодавством передбачено, що учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У клопотанні повинно бути зазначено: який доказ витребовується; обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; заходи, яких особа, яка подає клопотання, вжила для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу; причини неможливості отримати цей доказ самостійно особою, яка подає клопотання. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази. Суд може уповноважити на одержання витребуваних ним доказів заінтересовану сторону. Будь-яка особа, в якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом (ст. 81 ГПК України).

В даному випадку із змісту пояснень позивача та поданих ним доказів вбачається, що ТОВ "Мостобудівельний загін № 73" в особі ліквідатора не має можливості самостійно отримати документи, дослідження яких є необхідним для розгляду даної справи.

Ураховуючи викладене, суд визнає, що заяву ТОВ "Мостобудівельний загін № 73" належить задовольнити та витребувати зазначені вище докази.

Разом з тим, відповідно до інформації, отриманої з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань адресою реєстрації відповідачів є: вул. Набережна, буд. 3, с. Хорли, Каланчацький район, Херсонська область, 75813. Наразі Каланчацька територіальна громада входить до складу Скадовського району.

Постановою Кабінету Міністрів України №1364 від 06.12.2022 «Деякі питання формування переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією» установлено, що перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією (далі - перелік), затверджується Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій за формою згідно з додатком за погодженням з Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій. Наказом Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України №309 від 22.12.2022 Про затвердження переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією затверджено перелік територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.

Відповідно до вказаного переліку вся територія Скадовського району Херсонської області, до якого відноситься місцезнаходження відповідачів - знаходиться на тимчасово окупованій російською федерацією території України.

За інформацією Акціонерного товариства "Укрпошта", розміщеною на офіційному сайті (https://offices.ukrposhta.ua), відділення поштового зв`язку на території с. Хорли тимчасово не функціонують, а тому пересилання поштової кореспонденції на адресу місцезнаходження відповідачів є неможливим.

Відповідно до п. п. 21 п. 1 розділу ХІ "Перехідні положення" ГПК України особливості судових викликів та повідомлень, направлення копій судових рішень учасникам справи, у разі якщо адреса їх місця проживання (перебування) чи місцезнаходження знаходиться на тимчасово окупованій території України або в районі проведення антитерористичної операції, визначаються Законами України "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" та "Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв`язку з проведенням антитерористичної операції".

Згідно з ст. 12-1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному вебсайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання. Суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному вебсайті судової влади України, яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії. З опублікуванням такого оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.

Враховуючи викладене та те, що місцезнаходження відповідачів знаходиться на тимчасово окупованих територіях, господарський суд вважає за можливе здійснити повідомлення відповідачів про розгляд справи та про їх право подати відзив на позов шляхом оголошення на офіційному вебсайті судової влади України та разом з тим в подальшому здійснювати заходи щодо повідомлення відповідача про наявність даної господарської справи.

Керуючись ст. 2, 7 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. 20, 176, 234, ст.247 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву ліквідатора Товариства з обмеженою відповідальністю "Мостобудівельний загін № 73" до розгляду в межах провадження у справі № 915/1642/20 про банкрутство Товариство з обмеженою відповідальністю Мостобудівельний загін № 73 (ідентифікаційний код 30126124), присвоїти справі номер 915/1642/20(915/259/24).

2. Відкрити провадження у справі.

3. Справу розглядати за правилами загального позовного провадження зі стадії відкриття провадження.

4. Провести розгляд справи у розумний строк, тривалість якого обумовлюється введенням в Україні за указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022, затвердженого Законом України від 24.02.2022 № 2102-ІХ, воєнного стану через військову агресію російської федерації проти України.

5. Призначити підготовче засідання на 13 травня 2024 року об 11:30.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду Миколаївської області за адресою: м. Миколаїв, вул. Фалєєвська, 14.

6. Повідомити відповідачів про дату розгляду справи та про їх право подати відзив на позов шляхом розміщення оголошення на офіційному вебсайті судової влади України.

7. Встановити відповідачам строк для подання відзиву на позов, оформленого згідно вимог ст. 165 ГПК України, та/або заяви із запереченнями щодо розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження п?ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

8. Встановити позивачу строк для подання відповіді на відзив, з урахуванням вимог ст. 166 ГПК України, десять днів з моменту отримання відзиву на позов.

9. Встановити відповідачу строк для подання заперечень, з урахуванням вимог ст. 167 ГПК України десять днів з моменту отримання відповіді на відзив.

10. Витребувати у Київської філії Комунального підприємства Вишеньківської сільської ради «Добробут-Гарант» (03055, м. Київ, просп. Перемоги, буд. 15, кв. 78) рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, індексний номер: 42617047 від 20.08.2018 та всі матеріали реєстраційної справи з реєстрації за ТОВ «КАСА ДІ АНДРЕА ІДЖОВАННІ» (код ЄДРПОУ 42353212) права власності на базу відпочинку «Софія», що розташована у Херсонській області Каланчацького району с.Хорли, вул. Набережна, 3.

Витребувані судом документи надати через відділ документального забезпечення господарского суду.

11. Витребувати у Комунального підприємства «Херсонське бюро технічної інвентаризації» Херсонської обласної ради (вул. Суворова 29 у каб. 102 (Корабельна районна у місті Херсоні рада)) матеріали інвентаризаційної справи (в оригіналі або належним чином завірених копіях) на базу відпочинку «Софія», що розташована у Херсонській області Каланчацького району с. Хорли, вул. Набережна, 3.

12. Уповноважити ліквідатора ТОВ «Мостобудівельний загін № 73» арбітражного керуючого Пляку С.В. вручити КП «Херсонське бюро технічної інвентаризації» Херсонської обласної ради (вул. Суворова 29 у каб. 102 (Корабельна районна у місті Херсоні рада)) примірник даної ухвали та отримати відповідні матеріали інвентаризаційної справи (в оригіналі або належним чином завірених копіях) щодо бази відпочинку «Софія», яка розташована у Херсонській області Каланчацького району с. Хорли, вул. Набережна, 3.

13. Роз?яснити, що:

- будь-яка особа, в якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду (ч. 7 ст. 81 ГПК України);

- особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов?язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п?яти днів з дня вручення ухвали (ч. 8 ст. 81 ГПК України);

- у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, або неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом (ч. 9 ст. 81 ГПК України).

Відповідно до ст. 165-167 ГПК України, до відзиву, відповіді на відзив або заперечень мають бути додані, зокрема, документи, що підтверджують надіслання (надання) таких документів та доданих до них доказів іншим учасникам справи.

Позивач може відмовитися від позову, а відповідач - визнати позов на будь-якій стадії провадження у справі, зазначивши про це в заяві по суті справи або в окремій письмовій заяві (ч. 1 ст. 191 ГПК України).

Відповідно до ч. 2 ст. 192 ГПК України сторони можуть укласти мирову угоду і повідомити про це суд, зробивши спільну письмову заяву, на будь-якій стадії судового процесу.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається на вебсторінці Господарського суду Миколаївської області на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://mk.arbitr.gov.ua/sud5016/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, проте заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Ухвалу підписано 18.03.2024.

Суддя Т.М.Давченко

Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117717362
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство ТОВ "Мостобудівельний загін № 73", у якій кредитори: 1) Головне управління ДПС у Миколаївській області (вул. Лягіна, 6, м. Миколаїв); 2) Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області (вул. Морехідна, 1, м. Миколаїв); 3) Державне підприємство Адміністрація морських портів України (пр.Перемоги, 14, м. Київ) в особі відокремленого підрозділу Одеської філії Державного підприємства Адміністрація морських портів України (адміністрація Одеського морського порту) (митна площа, 1, м. Одеса); 4) Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Миколаївській області (ідентифікаційний код 41318030; просп. Центральний, 93, м. Миколаїв, 54017); 5) Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (ідентифікаційний код 43995495; просп. Ушакова, 75, м. Херсон); банкрут: Товариство з обмеженою відповідальністю Мостобудівельний загін № 73 (ідентифікаційний код 30126124; вул. Новозаводська, 5, м. Миколаїв); ліквідатор: арбітражний керуючий Пляка С.В. (54017, м. Миколаїв, а/с 8

Судовий реєстр по справі —915/1642/20

Ухвала від 23.04.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 18.03.2024

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 07.11.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 13.09.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 11.09.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 12.06.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 09.06.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 31.05.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 25.04.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

Ухвала від 20.03.2023

Господарське

Господарський суд Миколаївської області

Давченко Т.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні