Ухвала
від 18.03.2024 по справі 155/472/24
ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №155/472/24

Провадження №2-о/155/61/24

ГОРОХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття до розгляду заяви та

відкриття провадження у справі

18 березня 2024 року місто Горохів

Суддя Горохівського районного суду Волинської області Яремчук С.М., вивчивши матеріали заяви ОСОБА_1 , який зареєстрований в АДРЕСА_1 , фактично проживає в АДРЕСА_2 , в інтересах дитини ОСОБА_2 , який зареєстрований в АДРЕСА_3 , фактично проживає в АДРЕСА_2 , про усиновлення, заінтересовані особи: ОСОБА_3 , яка зареєстрована в АДРЕСА_3 , фактично проживає в АДРЕСА_2 , Орган опіки та піклування Луцької районної державної адміністрації Волинської області, місцезнаходження: місто Луцьк, вулиця Ковельська, 53 Луцького району Волинської області, Горохівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Луцькому районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, місцезнаходження: місто Горохів, вулиця Шевченка, 25 Луцького району Волинської області, -

ВСТАНОВИЛА:

ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою про усиновлення дитини.

Відповідно до п. 4 ч. 2 ст. 293 ЦПК України суд розглядає в порядку окремого провадження справи про усиновлення.

Відповідно до ч. 3 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Заява подана з додержанням вимог ст. 175, 177, 311 ЦПК України.

Підстави, визначені ст. 185, 186 ЦПК України, для залишення без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Заява підсудна Горохівському районному суду Волинської області.

За наведених обставин дану заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Відповідно до ч. 1 ст. 313 ЦПК України суд розглядає справу про усиновлення дитини за обов`язковою участю заявника, органу опіки та піклування або уповноваженого органу виконавчої влади, а також дитини, якщо вона за віком і станом здоров`я усвідомлює факт усиновлення, з викликом заінтересованих та інших осіб, яких суд визнає за потрібне допитати.

Враховуючи, що таємниця усиновлення охороняється законом, з метою запобігання її розголошенню, керуючись ст. 7 та ч. 3 ст. 313 ЦПК України, суд призначає розгляд справи у закритому судовому засіданні.

На підставі наведеного та керуючись ст. 19, 175, 177, 187, 293, 294, 313 ЦПК України, суддя, -

ПОСТАНОВИЛА:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , який зареєстрований в АДРЕСА_1 , фактично проживає в АДРЕСА_2 , в інтересах дитини ОСОБА_2 , який зареєстрований в АДРЕСА_3 , фактично проживає в АДРЕСА_2 , про усиновлення, заінтересовані особи: ОСОБА_3 , яка зареєстрована в АДРЕСА_3 , фактично проживає в АДРЕСА_2 , Орган опіки та піклування Луцької районної державної адміністрації Волинської області, місцезнаходження: місто Луцьк, вулиця Ковельська, 53 Луцького району Волинської області, Горохівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Луцькому районі Волинської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, місцезнаходження: місто Горохів, вулиця Шевченка, 25 Луцького району Волинської області.

Розгляд справи проводити у закритому судовому засіданні за участю двох присяжних, визначених за результатами автоматизованого розподілу справи.

Справу розглядати за правилами окремого провадження.

Призначити судовий розгляд справи на 14 годину 00 хвилин 30 квітня 2024 року в залі судових засідань в приміщенні Горохівського районного суду Волинської області за адресою: місто Горохів, вулиця Шевченка, 29 Луцького району Волинської області.

У судове засідання викликати учасників справи.

Явку заявника ОСОБА_1 в судове засідання визнати обов`язковою.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи.

Направити заінтересованим особам копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати письмові пояснення чи заперечення проти заяви та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються у строк до 30 квітня 2024 року.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за вебадресою: http://gr.vl.court.gov.ua/sud0302/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя Горохівського районного суду

Волинської області Яремчук С.М.

СудГорохівський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117718345
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —155/472/24

Ухвала від 19.06.2024

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Яремчук С. М.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Яремчук С. М.

Ухвала від 14.03.2024

Цивільне

Горохівський районний суд Волинської області

Яремчук С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні