Ухвала
від 18.03.2024 по справі 707/658/24
ЧЕРКАСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

707/658/24

2-о/707/27/24

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 березня 2024 року суддя Черкаського районного суду Черкаської області Тептюк Є.П. розглянувши заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Черкаська районна військова адміністрація Черкаської області як орган опіки та піклування, виконавчий комітет Руськополянської сільської ради про усиновлення, -

в с т а н о в и в:

ОСОБА_1 (мешканець АДРЕСА_1 ) звернувся до Черкаського районного суду Черкаської області з заявою про усиновлення. Заінтересованими особами визначив: ОСОБА_2 (мешканку АДРЕСА_1 ), Черкаську районну військову адміністрацію Черкаської області (місце знаходження: м. Черкаси, вул. В.Чорновола, 157) як орган опіки та піклування, Дубіївську сільську раду Черкаського району Черкаської області (місце знаходження: с. Дубіївка, Черкаського району, Черкаської області, вул. 1 Травня, 1).

Ухвалою Черкаського районного суду Черкаської області від 12.03.2024 року заяву було залишено без руху, оскільки вона не відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України.

14.03.2024 року від заявника надійшло клопотання на виконання ухвали суду, в якому заявник зазначає, що Дубіївська сільська рада припинила свою діяльність, тому просить визначити виконавчий комітет Руськополянської сільської ради як заінтересовану особу до складу якої входить с. Дубіївка.

Також 14.03.2024 року від заявника надійшли додаткові докази до матеріалів справи.

Відповідно до ст.19 ЦПК України цивільне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку: 1)наказного провадження; 2)позовного провадження /загального або спрощеного; 3) окремого провадження.

Заява відповідає вимогам ст.ст. 293, 315-319 ЦПК України. Заява підсудна даному суду. Підстави для повернення заяви чи відмови у відкритті провадження в порядку ст. 185-186 ЦПК України - відсутні. Заяву можливо прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 187, 190, 293,353 України, -

у х в а л и в:

Прийняти до розгляду заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Черкаська районна військова адміністрація Черкаської області як орган опіки та піклування, виконавчий комітет Руськополянської сільської ради про усиновлення, та відкрити провадження у даній справі.

Розгляд справи проводити в порядку окремого провадження з викликом сторін та присяжних.

Визнати явку заявника, представника Черкаської районної військової адміністрації Черкаської області як органу опіки та піклування обов`язковою.

Призначити розгляд заяви на 10 квітня 2024 року о 14 годині 30 хвилин в приміщенні Черкаського районного суду Черкаської області (вул.. Гоголя, 316, м. Черкаси), про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ck.ck.court.gov.ua

Копію ухвали про відкриття провадження у справі - надіслати сторонам.

Копію заяви з копіями доданих до неї документів - надіслати заінтересованим особам.

Учасники справи мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді.

Для обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу потрібно зареєструвати електронний кабінет в Електронному суді за посиланням: https://id.court.gov.ua

Документи подаються за допомогою електронного кабінету в форматі електронного документу (ЕД) та електронної копії паперового документу (ЕКПД). Суди приймають подані ЕД як оригінали документів, а ЕКПД, як завірені копії оригіналів документів та можуть вимагати надання їх оригіналів для перевірки.

Ознайомитись з повним текстом ухвали суду, в електронній формі, сторони можуть за веб-адресою Єдиного державного реєстру судових рішень: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: Є. П. Тептюк

СудЧеркаський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117721017
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —707/658/24

Рішення від 07.05.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Рішення від 07.05.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Черкаський районний суд Черкаської області

Тептюк Є. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні