Ухвала
від 19.03.2024 по справі 219/11205/21
ДРУЖКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/11205/21

Провадження № 2/229/697/2024

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 березня 2024 р. суддя Дружківського міського суду Донецької області Дубовик Р.Є., розглянувши цивільну справу за позовною заявою Комунального некомерційного підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває вказана цивільна справа.

Від відповідача ОСОБА_1 , надійшла заява про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у приміщенні Дружківського міського суду Донецької області, зокрема, з Приморським районним судом м. Одеси, враховуючи що у нього є складнощі в приїзді до Дружківського міського суду Донецької області через територіальну віддаленість його місця перебування від місця знаходження суду.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості. Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву. Суд можепостановити ухвалупро участьучасника справиу судовомузасіданні врежимі відеоконференціїв приміщеннісуду,визначеному судом. У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду в обов`язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніш як за п`ять днів до відповідного судового засідання.

Суддя, дослідивши матеріали справи, з метою прискорення судового розгляду справи та усунення перешкод до її розгляду, пов`язаних із ускладненням прибуття відповідача у судове засідання, вважає за необхідне провести судове засідання по справі в режимі відеоконференції з Приморським районним судом м. Одеси.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 212, 260 ЦПК України, суддя-

У Х В А Л И В:

Судове засідання, призначене на 19 березня 2024 року о 09 годині 00 хвилин, у цивільній справі за позовною заявою Комунального некомерційного підприємства «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, провести дистанційно в режимі відеоконференції у приміщенні Дружківського міського суду Донецької області (місцезнаходження: Донецька область, місто Дружківка, вулиця В. Пилипенка, будинок 45) з Приморським районним судом м. Одеси.

Відповідачу ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з`явитися для проведення судового засідання в режимі відеоконференції 19 березня 2024 року на 09 годину 00 хвилин до Приморського районного суду м. Одеси.

Доручити відповідним службовим особам Приморського районного суду м. Одеси перевірити явку і встановити особи тих, хто з`явився.

Використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Відповідно до ч. 8 ст. 212 ЦПК України, копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайнодо Приморського районного суду м. Одеси та особам, які братимуть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://dr.dn.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Р.Є. Дубовик

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117733283
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної шкоди

Судовий реєстр по справі —219/11205/21

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Дубовик Р. Є.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Дубовик Р. Є.

Ухвала від 22.11.2021

Цивільне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Дубовик Р. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні