Ухвала
від 19.03.2024 по справі 585/101/24
РОМЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 585/101/24

Номер провадження 2/585/275/24

У Х В А Л А

19 березня 2024 року м.Ромни

Роменський міськрайонний суд Сумської області в складі:

головуючого судді Євтюшенкової В. І.,

з участю секретаря судового засідання - Ковган О. В.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Ромни в режимі відеоконференції цивільну справу за позовом Селянського (фермерського) господарства «Урожай» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «МХП-Урожайна країна», третя особа: Державний реєстратор Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області Кардаш Оксани Володимирівна, про визнання договору недійсним,

в с т а н о в и в:

У провадженні Роменського міськрайонного суду Сумської області перебуває цивільна справа за позовом Селянського (фермерського) господарства «Урожай» до ОСОБА_1 , ТОВ «МХП-Урожайна країна», третя особа: Державний реєстратор Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області Кардаш О. В., про визнання договору недійсним.

Ухвалою судді від 19 січня 2024 року у справі відкрито провадження та призначено справу до розгляду по суті у порядку загального позовного провадження.

Представник селянського (фермерського) господарства «Урожай» - Пономаренко О. В. проти призначення справи до судового розгляду не заперечував, подати додаткові докази та повідомити про додаткові обставини не побажав.

Відповідач ОСОБА_1 проти призначення справи також не заперечувала, подати додаткові докази та повідомити про додаткові обставини не побажала.

Представник відповідача ТОВ «МХП-Урожайна країна» Лишак І. В. подав заяву про проведення підготовчого засідання без участі представника відповідача (а.с.54).

Третя особа: Державний реєстратор Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області Кардаш О. В. подала клопотання про розгляд справи за її відсутності (а.с.24).

З клопотанням про відкладення підготовчого засідання сторони не зверталися.

Судом в ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання проведено дії, передбачені ст.ст. 189-199 ЦПК України, з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті протягом розумного строку.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження у справі чи закриття провадження у справі немає. Суд вважає за доцільне завершити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні.

Керуючись ст. ст. 198, 200 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом Селянського (фермерського) господарства «Урожай» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «МХП-Урожайна країна», третя особа: Державний реєстратор Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області Кардаш Оксани Володимирівна, про визнання договору недійсним.

Цивільну справу за позовом Селянського (фермерського) господарства «Урожай» до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю «МХП-Урожайна країна», третя особа: Державний реєстратор Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області Кардаш Оксани Володимирівна, про визнання договору недійсним, призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Роменського міськрайонного суду Сумської області на 16 квітня 2024 року на 10 год. 00 хв.

Про час і місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Роменського міськрайонного суду В. І. Євтюшенкова

Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117735679
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання договору недійсним

Судовий реєстр по справі —585/101/24

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 20.02.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 30.01.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євтюшенкова В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні