Ухвала
від 19.03.2024 по справі 733/582/24
ІЧНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Провадження № 2-о/733/27/24

Єдиний унікальний №733/582/24

Ухвала

про відкриття провадження

19 березня 2024 року м. Ічня

Суддя Ічнянського районного суду Чернігівської області Овчарик В.М., ознайомившись із заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Ічнянська міська рада, як орган опіки та піклування, про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки і призначення опікуна,

установив:

У поданій заяві ОСОБА_1 просить визнати недієздатним ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , встановити над ним опіку та призначити її опікуном останнього.

Заяву подано з додержання вимог ст.175-177,297ЦПК України,яка підсуднаІчнянському районному суду Чернігівської області, що є підставою для відкриття провадження в справі.

Справа підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

Так як особою, стосовно якої розглядається справа, не залучено адвоката, тому його слід залучити через орган (установу), уповноваженому законом на надання безоплатної правничої допомоги.

Керуючись ст. 187, 293, 297 ЦПК України, суддя

ухвалив:

Відкрити провадження в справі.

Справу розглянути за правилами окремого провадження.

Судове засідання призначити на 09 год 00 хв 12 квітня 2024 року.

Справа буде розглядатись у складі одного судді та двох присяжних.

У судове засідання викликати заявника, її представника та заінтересовану особу, надіславши останнім копію ухвали про відкриття провадження в справі.

Заінтересованій особі також надіслати копію заяви з доданими до неї копіями документів.

Відповідно доч.5ст.293ЦПК Українидоручити Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області призначити адвоката для особи, стосовно якої розглядається справа, а саме ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , мешканця АДРЕСА_1 та забезпечити явку призначеного адвоката в судове засідання, яке відбудеться о 09-00 год 12 квітня 2024 року у приміщенні Ічнянського районного суду Чернігівської області (м. Ічня Прилуцького району Чернігівської області, вул. Трудова, 4).

Встановити заінтересованій особі строк подання пояснення щодо заяви протягом п`ятнадцяти днів з дня одержання копії ухвали про відкриття провадження в справі, роз`яснивши останній, що подання пояснення щодо заяви є правом, а не обов`язком заінтересованої особи.

Учасники справи зобов`язані повідомити суд до або під час судового засідання про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету заяви, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, які стосуються предмету заяви.

Кожен учасник справи повинен довести обставини, які мають значення для справи і на які він посилається як на підставу своїх вимог або заперечень. Кожен учасник справи несе ризик настання наслідків, пов`язаних із вчиненням чи не вчиненням ним процесуальних дій. Учасники справи подають докази у справі безпосередньо до суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://in.cn.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя В.М. Овчарик

СудІчнянський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення19.03.2024
Оприлюднено20.03.2024
Номер документу117735895
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —733/582/24

Ухвала від 12.04.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

Ухвала від 19.03.2024

Цивільне

Ічнянський районний суд Чернігівської області

Овчарик В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні