Ухвала
від 18.03.2024 по справі 463/7486/23
ЛИЧАКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа №463/7486/23

Провадження №2/463/351/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

18 березня 2024 року Личаківський районний суд м. Львова

в складі: головуючого судді Гирич С. В.

з участю секретаря судового засідання Назара Р.М.

представника позивача ОСОБА_1

представника третьої особи Об`єднання

співвласників багатоквартирних

будинків «Хмельницький парк» Бриковської Д.О.

у м. Львові

у відкритому підготовчому засіданні,

розглянувши цивільну справу за позовом Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради до ОСОБА_2 , треті особи Комунального установа змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело», Центр підтримки дітей при закладі дошкільної освіти №5 ЛМР, Ліцей "Просвіта" Львівської міської ради, Об`єднання співвласників багатоквартирних будинків «Хмельницький парк» про відібрання дітей без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

в с т а н о в и в :

позивач звернувся до суду із позовом до відповідача про відібрання неповнолітніх ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , та малолітніх ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_5 , ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_6 , ОСОБА_9 , ІНФОРМАЦІЯ_7 , ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_8 , ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_9 , ОСОБА_12 , ІНФОРМАЦІЯ_10 , від матері - ОСОБА_13 , без позбавлення її батьківських прав та стягнення аліментів на їх утримання.

Від сторін не поступили відомості про їх бажання укласти мирову угоду, врегулювати спір за участю судді.

В підготовчому засіданні представник позивача проти закриття підготовчого провадження не заперечив. Вказав, що повідомив про всі обставини справи, які йому відомі, надав всі наявні докази.

Відповідач в засідання неодноразово не з`явилась, про дату, час та місце розгляду справи повідомлена належним чином, причин неявки не повідомила, клопотання про відкладення не подала, як і заперечень щодо закриття підготовчого провадження.

Представник третьої особи Об`єднання співвласників багатоквартирних будинків «Хмельницький парк» проти закриття підготовчого провадження не заперечила.

Інші учасники справи в засідання не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, причин неявки не повідомили, клопотання про відкладення не подали, як і заперечень щодо закриття підготовчого провадження.

Підстав для залишення заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає. В підготовчому судовому засіданні виконані вимоги, передбачені положеннями ч.2 ст.197 ЦПК України.

Оскільки, наразі спір не врегульовано, завдання підготовчого провадження виконані, у відповідності до положень п.3 ч.2 ст.200 ЦПК України, суд вважає, що наявні підстави для призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197-200 ЦПК України, суд

у х в а л и в :

закрити підготовче провадження у справі за позовом Личаківської районної адміністрації Львівської міської ради до ОСОБА_2 , треті особи Комунального установа змішаного типу «Львівський міський центр соціальних послуг та реабілітації «Джерело», Центр підтримки дітей при закладі дошкільної освіти №5 ЛМР, Ліцей "Просвіта" Львівської міської ради, Об`єднання співвласників багатоквартирних будинків «Хмельницький парк» про відібрання дітей без позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 01 квітня 2024 року о 10 год. 30 хв. у приміщенні Личаківського районного суду м. Львова (м. Львів, вул. Б. Лепкого, 16).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя: Гирич С. В.

СудЛичаківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення18.03.2024
Оприлюднено21.03.2024
Номер документу117747763
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —463/7486/23

Ухвала від 12.06.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Рішення від 18.04.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Рішення від 18.04.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 18.04.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

Ухвала від 08.11.2023

Цивільне

Личаківський районний суд м.Львова

Гирич С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні