Ухвала
від 05.03.2024 по справі 495/14123/23
БІЛГОРОД-ДНІСТРОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про витребування доказів

Справа № 495/14123/23

Номер провадження 2/495/696/2024

05 березня 2024 рокум. Білгород-Дністровський

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області у складі:

головуючої судді Анісімової Н.Д.,

при секретарі судового засідання Коліниченко Н.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні позовну заяву Акціонерного товариства комерційний банк «Приватбанк» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про стягнення боргу кредитором спадкодавця, суд

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області перебуває\ вищевказана цивільна справа.

Відповідачем, відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України було подане клопотання про витребування судом доказів, які мають значення по справі, але ж які він не може витребувати самостійно. Так, просить витребувати докази:

- від Першої Білгород-Дністровської державної нотаріальної контори Одеської області інформації із Спадкового реєстру щодо заведення спадкової справи після померлого ОСОБА_3 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_1 ), про осіб, які подали заяву про прийняття спадщини, а також які вже прийняли спадщину; видачу свідоцтв про право на спадщину.

- від Відділу з питань реєстрації місця проживання Виконавчого комітету Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області до повноважень якого входять питання реєстрації місця проживання фізичних осіб, компетенція якого територіально поширюється на адресу останнього місця реєстрації проживання ( АДРЕСА_1 ) померлого ОСОБА_3 (дата народження ІНФОРМАЦІЯ_2 , ІПН НОМЕР_1 ): довідку про склад сім`ї та осіб зареєстрованих за останнім місцем реєстрації померлого позичальника, про що винести ухвалу.

Сторони в судове засідання не з`явились. Судом на підставі ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у зв`язку із неявкою в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Дослідивши клопотання про витребування доказів, суд вважає, що воно підлягає задоволенню, оскільки зазначені докази мають значення для вирішення справи.

Користуючись своїм правом на витребування доказів, з метою з`ясування обставин справи, в порядку підготовки справи до судового розгляду, суд вважає за необхідне витребувати вищевказані докази на підтвердження обставин викладених в заяві, які є необхідними для всебічного, повного і об`єктивного розгляду справи.

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Витребувати від Першої Білгород-Дністровської державної нотаріальної контори Одеської області (код ЕДРПОУ 02899625, адреса: 67700, Одеська область, Білгород-Дністровський район, м. Білгород-Дністровський, вул. Олімпійська, буд.12, e-mail: info@bdm.od.notary.gov.ua) інформація із Спадкового реєстру щодо заведення спадкової справи після померлого ОСОБА_3 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_1 ), про осіб, які подали заяву про прийняття спадщини, а також які вже прийняли спадщину; видачу свідоцтв про право на спадщину.

Витребувати від Відділу з питань реєстрації місця проживання Виконавчого комітету Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області (код ЄДРПОУ 05406014, адреса: 67751, Одеська обл., Білгород-Дністровський р-н, с. Молога, вул. Кишинівська, буд. 221 а, e-mail: mologa silrada(@ukr.net), до повноважень якого входять питання реєстрації місця проживання фізичних осіб, компетенція якого територіально поширюється на адресу останнього місця реєстрації проживання ( АДРЕСА_1 ) померлого ОСОБА_3 (дата народження ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІПН НОМЕР_1 ): довідку про склад сім`ї та осіб зареєстрованих за останнім місцем реєстрації померлого позичальника.

Встановити строк для виконання ухвали до 09.05.2024 року.

Роз`яснити, що будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Н.Д. Анісімова

Дата ухвалення рішення05.03.2024
Оприлюднено21.03.2024
Номер документу117772948
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення боргу кредитором спадкодавця

Судовий реєстр по справі —495/14123/23

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Анісімова Н. Д.

Ухвала від 22.01.2024

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Анісімова Н. Д.

Ухвала від 27.12.2023

Цивільне

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

Анісімова Н. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні