Ухвала
від 20.03.2024 по справі 443/402/24
ЖИДАЧІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №443/402/24

Провадження №2/443/257/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

20 березня 2024 року місто Жидачів

Жидачівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого - судді Равлінка Р.Г.,

секретар судового засідання Рибакова І.І.,

провів у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Жидачеві розгляд справи за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади с. Голешів в особі Ходорівської міської ради Стрийського району Львівської області про визнання права на спадкове майно у порядку спадкування за законом, -

встановив:

Представник позивачки ОСОБА_1 адвокат Чорненький Я.Б. звернувся до суду з позовною заявою до територіальної громади с. Голешів в особі Ходорівської міської ради Стрийського району Львівської області в якій просить визнати за ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , в порядку спадкування за заповітом після смерті її баби ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_2 право на земельну частку (пай) розміром 2,28 в умовних кадастрових гектарах без визначення меж цієї частки в натурі на території Млиниської сільської ради колишнього Жидачівського району Львівської області, яке належало останній на підставі Сертифікату на середню земельну частку (пай) серія ЛВ №9795, який виданий Жидачівською РДА Львівської області 31.05.1997 та зареєстрований за №594.

Сторони будучи належним чином повідомленими про час та місце розгляду справи у підготовче засідання не з`явилися.

Від представника позивачки ОСОБА_1 адвоката Чорненького Я.Б. надійшла заява про проведення підготовчого засідання за його відсутності. Позов підтримує в повному обсязі. За наявності підстав просить справу призначити до судового розгляду по суті.

Від представника відповідача територіальної громади с. Голешів в особі Ходорівської міської ради Стрийського району Львівської області надійшов відзив в якому розгляд справи просить проводити без його участі на підставі наявних матеріалів. Повідомляє про відсутність інформації, яка була підставою щодо заперечення позовних вимог.

Зважаючи на сповіщення учасників справи про час та місце підготовчого судового засідання та відсутність підстав для відкладення підготовчого судового засідання, передбачених ч. 2 ст. 223 ЦПК України, суд вважає за можливе провести підготовче судове засідання за відсутності сторін.

У зв`язку з неявкою в судове засідання осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу в порядку ст. 247 ЦПК України за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, зустрічного позову до суду не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, не встановлено.

Підстав для відкладення підготовчого провадження немає.

Відповідно до ч. 3 ст.200ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного суд вважає, що в підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 197-198, 200 ЦПК України, суд

постановив:

Закрити підготовче провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до територіальної громади с. Голешів в особі Ходорівської міської ради Стрийського району Львівської області про визнання права на спадкове майно у порядку спадкування за законом.

Справу призначити до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 05 квітня 2024року о11год 00хв в приміщенні Жидачівського районного суду Львівської області за адресою: Львівська область, м. Жидачів, вул. Я. Мудрого, 20.

Про дату, час і місце проведення судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Р.Г. Равлінко

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117784405
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —443/402/24

Рішення від 12.04.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

РАВЛІНКО Р. Г.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

РАВЛІНКО Р. Г.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

РАВЛІНКО Р. Г.

Ухвала від 29.02.2024

Цивільне

Жидачівський районний суд Львівської області

РАВЛІНКО Р. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні