Ухвала
від 20.03.2024 по справі 758/677/19
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/677/19

Категорія 29

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р АЇ Н И

20 березня 2024 року Подільський районний суд міста Києва у складі:

головуючого судді - Захарчук С. С. ,

за участю секретаря судового засідання - Бублик А. О.,

розглянувши клопотання представника товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес комунікації» Мельника Олександра Юрійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес комунікації» до ОСОБА_1 , Партнерства з обмеженою відповідальністю «Прайм Рент ЛП» про визнання недійсним акта про проведенні електронні торги, свідоцтва про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів, договорів купівлі-продажу нерухомого майна, скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, -

В С Т А Н О В И В :

На адресу суду надійшло клопотання представника представника ТОВ «Бізнес комунікації» Мельника О.Ю. про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду у справі за позовом ТОВ «Бізнес комунікації» до ОСОБА_1 , Партнерства з обмеженою відповідальністю «Прайм Рент ЛП» про визнання недійсним акта про проведенні електронні торги, свідоцтва про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів, договорів купівлі-продажу нерухомого майна, скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень.

У порушення зазначених вимог заявником до суду не надано доказів про надсилання заяви про участь в судовому засідання в режимі відеоконференції іншим учасникам справи.

Таким чином, суд дійшов висновку про відсутність правових підстав для задоволення клопотання про участь представника позивача у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням системи відеоконференцзв`язку EasyCon.

Керуючись ст. ст. 212, 353 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

У задоволенні клопотання представника товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес комунікації» Мельника Олександра Юрійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі за позовом товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес комунікації» до ОСОБА_1 , Партнерства з обмеженою відповідальністю «Прайм Рент ЛП» про визнання недійсним акта про проведенні електронні торги, свідоцтва про придбання нерухомого майна з прилюдних торгів, договорів купівлі-продажу нерухомого майна, скасування рішень про державну реєстрацію прав та їх обтяжень - відмовити.

Копію ухвали надіслати представнику товариства з обмеженою відповідальністю «Бізнес комунікації» Мельнику Олександру Юрійовичу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяС. С. Захарчук

Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено21.03.2024
Номер документу117792223
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію прав та їх обтяжень

Судовий реєстр по справі —758/677/19

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 05.09.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 20.04.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Захарчук С. С.

Ухвала від 21.06.2019

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Войтенко Т. В.

Ухвала від 17.01.2019

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Войтенко Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні