Ухвала
від 15.03.2024 по справі 148/602/24
ТУЛЬЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 148/602/24

Провадження №2-а/148/17/24

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

15 березня 2024 року м. Тульчин

Суддя Тульчинського районного суду Вінницької області Саламаха О.В., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 , проживаючого за адресою: АДРЕСА_1 до Державної служби України з безпеки на транспорті, місцезнаходження якого за адресою: вул. Фізкультури, 9, м. Київ, 03150, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Товариство з обмеженою відповідальністю «Тульчинський маслосирзавод», місцезнаходження за адресою: вул. Полковника Ганжі, 16, м. Тульчин, Вінницька область та Товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕРРАФУД», місцезнаходження юридичної особи, за адресою: вул. Зеленогірська, 8, м. Київ, 03037, про скасування постанови про адміністративне правопорушення, -

ВСТАНОВИВ:

Позовна заява підвідомча та підсудна Тульчинському районному суду Вінницької області, відповідає нормам ст. 160, 161 КАС України.

Підстав длязалишення позовноїзаяви безруху,повернення позовноїзаяви чивідмову увідкритті провадження невстановлено.

Згідно вимог ст. 286 КАС України, адміністративна справа з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб`єктів владних повноважень у справах про притягнення до адміністративної відповідальності вирішується місцевими загальними судами як адміністративними судами протягом десяти днів з дня відкриття провадження у справі.

У відповідності до ч. 6 ст. 12, ст. 257 КАС України, дана справа є незначної складності, у зв`язку з чим, має розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст. ст.12,160,161,171,172,286КАС України, суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Державної служби України з безпеки на транспорті, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Товариство з обмеженою відповідальністю «Тульчинський маслосирзавод» та Товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕРРАФУД», про скасування постанови про адміністративне правопорушення, до розгляду та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи здійснювати у порядку спрощеного позовного провадження, без виклику сторін.

Призначити судове засідання22.03.2024 о 09:30год, у приміщенні Тульчинського районного суду Вінницької області, за адресою: вул. Перемоги, 16, м. Тульчин, Вінницька область.

Відповідач має право за три дні до початку засідання подати суду відзив на позов та докази, у разі заперечення позовних вимог, за їх наявності.

При цьому суд зазначає про обов`язок відповідача, відповідно до ч. 2 ст. 77 КАС України, надати всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, з приводу яких подано позов. У разі неподання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішить справу за наявними у ній матеріалами.

Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідачем повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Згідно ч. 4 ст. 159 КАС України, неподання суб`єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив, а відповідач - заперечення до початку розгляду справи по суті.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб - порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб - адресою сторінки: http://tl.vn.court.gov.ua/sud0226/.

Копію ухвали невідкладно направити особам, які беруть участь у справі, а відповідачу надіслати також копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення15.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117798217
СудочинствоАдміністративне
Сутьадміністративне правопорушення

Судовий реєстр по справі —148/602/24

Ухвала від 15.03.2024

Адміністративне

Тульчинський районний суд Вінницької області

Саламаха О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні