Ухвала
від 20.03.2024 по справі 308/4282/22
ЗАКАРПАТСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 308/4282/22

У Х В А Л А

20 березня 2024 року м. Ужгород

Закарпатський апеляційний суд в складі:

головуючого судді- Джуги С.Д.,

суддів : Собослоя Г.Г., Мацунича М.В.

розглянувши заяву представника Громадської Організації «Всеукраїнське Фізкультурно-Спортивне Товариство «Колос» Фляшовського В.А. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду щодо розгляду цивільної справи за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Сабов Іван Іванович, на ухвалу Берегівського районного суду Закарпатської області від 03 листопада 2023 року в частині відмови в скасуванні заходів забезпечення позову у складі судді Михайлишина В.М., у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» про розірвання договору купівлі-продажу та за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про усунення перешкод щодо предмету спору, усунення перешкод у користуванні та розпорядженні майном,-

в с т а н о в и в :

В провадженні Закарпатського апеляційного суду знаходиться цивільна справа за апеляційною скаргою ОСОБА_1 , в інтересах якого діє адвокат Сабов Іван Іванович, на ухвалу Берегівського районного суду Закарпатської області від 03 листопада 2023 року в частині відмови в скасуванні заходів забезпечення позову у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» про розірвання договору купівлі-продажу та за позовом третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» до ОСОБА_1 , ОСОБА_2 про усунення перешкод щодо предмету спору, усунення перешкод у користуванні та розпорядженні майном.

На адресу Закарпатського апеляційного суду надійшла заява від представника Громадської Організації «Всеукраїнське Фізкультурно-Спортивне Товариство «Колос» Фляшовського В.А. про участь в судовому засіданні, призначеного на 25 березня 2024 року о 13 год. 00 хв. в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою власних технічних засобів у офіціцйному веб-порталі судової влади України в підсистемі відеоконференцзв`язку.

Статтею 212 ЦПК України встановлено можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за заявою учасників справи.

Учасники справи беруть участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів).

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву (ч.5 ст. 212 ЦПК України .

Наказом Державної судової адміністрації України від 23 квітня 2020 року № 196 затверджений Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду (далі - Порядок).

У пунктах 1-4 розділу ІІІ цього Порядку визначено, що для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі відеоконференцзв`язку (комплекс технічних засобів та програмного забезпечення (за посиланням на офіційному веб-порталі судової влади України vkz.court.gov.ua) або інші доступні суду та учасникам судового процесу засоби, що забезпечують проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв`язку та відповідають вимогам законодавства) та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним для роботи з обраною для проведення відеоконференції Системою.

Представник Громадської Організації «Всеукраїнське Фізкультурно-Спортивне Товариство «Колос» Фляшовський В.А. просить провести судове засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів в підсистемі відеоконференцзв`язку, вказавши наступні реквізити: ІНФОРМАЦІЯ_1

Зважаючи на технічну можливість проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, апеляційний суд вважає за можливе судове засідання, призначене на 25 березня 2024 року о 13 год. 00 хв. провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів в підсистемі відеоконференцзв`язку за участю представника представника Громадської Організації «Всеукраїнське Фізкультурно-Спортивне Товариство «Колос» - Фляшовського В.А. (обліковий запис - ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Керуючись ст.212, ч.2 ст.258 ЦПК України, апеляційний суд, -

у х в а л и в :

Заяву представника Громадської Організації «Всеукраїнське Фізкультурно-Спортивне Товариство «Колос» - Фляшовського В.А. про проведення судового засідання в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду - задовольнити.

Судове засідання, призначене на 25 березня 2024 року о 13 год. 00 хв. провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів в підсистемі відеоконференцзв`язку за участю представника представника Громадської Організації «Всеукраїнське Фізкультурно-Спортивне Товариство «Колос» Фляшовського В.А. (обліковий запис у підсистемі відеоконференцзв`язку- ІНФОРМАЦІЯ_1).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та оскарженню не підлягає.

Головуючий:

Судді:

СудЗакарпатський апеляційний суд
Дата ухвалення рішення20.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117799951
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Інші справи позовного провадження

Судовий реєстр по справі —308/4282/22

Постанова від 25.03.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Постанова від 25.03.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

МИХАЙЛИШИН В. М.

Постанова від 25.03.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Постанова від 25.03.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 20.03.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

Ухвала від 26.01.2024

Цивільне

Закарпатський апеляційний суд

Джуга С. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні