Ухвала
від 21.03.2024 по справі 344/11681/23
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 344/11681/23

Провадження № 2-о/344/27/24

УХВАЛА

про виправлення описки

21 березня 2024 року м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області в складі:

головуючої Кіндратишин Л.Р.,

присяжних Ісаєвої О.В., Чернюшок С.М.,

за участю секретаря судового засідання Литвин Х.В.,

розглянувши питання про виправлення описки з ініціативи суду у резолютивній частині ухвали суду від 21 березня 2024 року у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник - адвокат Вінтонишин Лілія Василівна, за участю заінтересованої особи Органу опіки та піклування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, -

В С Т А Н О В И В :

21.03.2024 судом постановлено ухвалу, якою поновлено провадження у справі. Залучено для надання ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , безоплатної вторинної правничої допомоги адвоката з числа адвокатів Західного міжрегіонального центру з надання безоплатної правничої допомоги.

У 3 абзаці резолютивної частини ухвали помилково зазначено "Забезпечити захист прав особи, стосовно якої розглядається справа ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , шляхом призначення адвоката з числа адвокатів Західного міжрегіонального центру знадання безоплатноїправничої допомоги на весь час розгляду справи, явку якого забезпечити в судове засідання, призначене на 04 квітня 2024 року о 11 год. 00 хв, в приміщенні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області (вул. Грюнвальдська, 11, м. Івано-Франківськ Івано-Франківської області, зал. №8)" замість правильного "Забезпечити захист прав особи, стосовно якої розглядається справа ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , шляхом призначення адвоката з числа адвокатів Західного міжрегіонального центру знадання безоплатноїправничої допомоги на весь час розгляду справи, явку якого забезпечити в судове засідання, призначене на 04 квітня 2024 року о 11 год. 00 хв, в приміщенні Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області (вул. Грюнвальдська, 11, м. Івано-Франківськ Івано-Франківської області, зал. №8)".

Сторони у судове засідання не викликались.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 269 ЦПК України, суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Перевіривши матеріали справи, суд вважає за необхідне, відповідно до ст. 269, ЦПК України виправити описки, у рішенні суду, оскільки судове рішення повинно бути викладено чітко, грамотно, не повинно містити у собі описок та арифметичних помилок.

Керуючись ст. 269, ЦПК України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Виправити описку у резолютивній частині ухвали суду від 21 березня 2024 року, у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 , в інтересах якої діє представник - адвокат Вінтонишин Лілія Василівна, за участю заінтересованої особи Органу опіки та піклування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна, шляхом зазначення у 3 абзаці резолютивної частини ухвали:

"Забезпечити захист прав особи, стосовно якої розглядається справа ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 " замість помилково зазначеного "Забезпечити захист прав особи, стосовно якої розглядається справа ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_2 ".

Згідно ст. 261 ЦПК України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена до Івано-Франківського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Головуюча Кіндратишин Л.Р.

Присяжні Ісаєва О.В.

Чернюшок С.М.

Дата ухвалення рішення21.03.2024
Оприлюднено22.03.2024
Номер документу117812010
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —344/11681/23

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Кіндратишин Л. Р.

Рішення від 04.04.2024

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Кіндратишин Л. Р.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Кіндратишин Л. Р.

Ухвала від 21.03.2024

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Кіндратишин Л. Р.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Кіндратишин Л. Р.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Кіндратишин Л. Р.

Ухвала від 03.07.2023

Цивільне

Івано-Франківський міський суд Івано-Франківської області

Кіндратишин Л. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні