Ухвала
від 11.03.2024 по справі 752/4160/13-ц
ГОЛОСІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 752/4160/13-ц

Провадження №: 4-с/752/58/24

У Х В А Л А

11.03.2024 року Голосіївський районний суд міста Києва,

у складі: головуючого по справі судді - Мазура Ю.Ю.,

за участі секретаря - Бєляєвої К.Д.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві цивільну справу за скаргою ОСОБА_1 на бездіяльність Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), заінтересована особа: приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «АРКС»,-

В С Т А Н О В И В :

У грудні 2023 року ОСОБА_1 , в особі представника ОСОБА_2 , звернулася до Голосіївського районного суду м. Києва зі скаргою на бездіяльність Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), заінтересована особа: приватне акціонерне товариство «Страхова компанія «АРКС».

Ухвалою Голосіївського районного суду м. Києва від 09.01.2024 року відкрито провадження у справі та зобов`язано державного виконавця Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби м. Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві Пацуріну Оксану Василівну надати належним чином завірену копію матеріалів виконавчого провадження № НОМЕР_1.

Однак, державний виконавець Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби м. Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві Пацуріна Оксана Василівна не виконала вимоги, зазначеної в ухвалі Голосіївського районного суду м. Києва від 09.01.2024.

Заявник в судове засідання не з`явилася, про дату, час тамісце розгляду справи повідомлена належним чином; представник заявника подав до суду заяву про розгляд скарги за відсутності сторони заявника.

Заінтересовані особи в судове засідання не з`явилися, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином; заяв чи клопотань про розгляд справи за їх відсутності до суду не надійшло.

Суд, дослідивши матеріали справи, вважає необхідним повторно витребувати документи, які не були надані на виконання ухвали Голосіївського районного суду м. Києва від 09.01.2024, виходячи з наступного.

Відповідно до ч. 1 ст. 5 ЦПК України здійснюючи правосуддя, суд захищає права, свободи та інтереси фізичних осіб, права та інтереси юридичних осіб, державні та суспільні інтереси у спосіб, визначений законом або договором.

Згідно п. 4 ч. 5 ст. 12 ЦПК України суд, зберігаючи об`єктивність і неупередженість: сприяє учасникам судового процесу в реалізації ними прав, передбачених цим кодексом.

Згідно з ч. 1 ст. 76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи.

Відповідно до ч. 5 ст. 81 ЦПК України докази подаються сторонами та іншими учасниками справи.

Положеннями ч. 7 ст. 81 ЦПК України встановлено, що суд не може збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи, крім витребування доказів судом у випадку, коли він має сумніви у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов`язків щодо доказів, а також інших випадків, передбачених цим Кодексом.

Зі змісту ч. 1 ст. 84 ЦПК України вбачається, що учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Враховуючи вищевикладене, суд приходить до висновку про повторне витребування документів, оскільки вони можуть мати доказове значення для правильного вирішення справи по суті.

Керуючись ст. ст. 259, 260 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Витребувати повторно у державного виконавця Голосіївського районного відділу державної виконавчої служби м. Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві Пацуріної Оксани Василівни належним чином завірену копію матеріалів виконавчого провадження № НОМЕР_1.

Витребувані документи направити до Голосіївського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Виставкова, 14-А (суддя Мазур Ю.Ю.) в строк до 13 травня 2024 року.

Відкласти розгляд скарги у відкритому судовому засіданні в приміщенні Голосіївського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. Виставкова, 3-А, каб. 5) на 13 травня 2024 року об 11 годині 00 хвилин.

У разі неможливості надання вказаної інформації, повідомити суд про такі причини. Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud2601.

У відповідності до вимог ст. 353 ЦПК України ухвала оскарженню не підлягає, але заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Ю.Ю. Мазур

Дата ухвалення рішення11.03.2024
Оприлюднено26.03.2024
Номер документу117840142
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —752/4160/13-ц

Ухвала від 11.03.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мазур Ю. Ю.

Ухвала від 09.01.2024

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Мазур Ю. Ю.

Ухвала від 04.12.2023

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Шевченко Т. М.

Рішення від 17.07.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Рішення від 17.07.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 13.01.2014

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 21.11.2013

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 20.09.2013

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

Ухвала від 26.03.2013

Цивільне

Голосіївський районний суд міста Києва

Колдіна О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні